Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат "Піко де Гайо"?
Пропоную вам приготувати дуже смачний м'ясний салатик з екзотичною назвою "Піко де Гайо". Не споконвічно мексиканський варіант, але тим не менш дуже смачний.
Нам знадобляться такі продукти:
двісті двадцять грамів яловичої вирізки;
п'ятдесят грамів китайського салату;
половинка пшеничного тортильї;

Для соусу потрібно:
сорок грамів огірочків;
сімдесят грамів помідорів;
двадцять грамів червоного цибулі;
сімдесят п'ять грамів солодкого перцю;
шістдесят грамів маринованого перчика;
десять мілілітрів лимонного концентрату;
чотирнадцять грамів часничку;
олію (оливкову);
чотири грами солі;
чотири грами куміна;
шість грамів солодкого паприки;
десять мілілітрів соєвого соусу;
соняшникова олія;
чотирнадцять грамів зелені і тридцять грамів маслини для прикраси.

Готуємо заправку: моєму овочі, чистимо їх, ріжемо невеликими кубиками, посипаємо спеціями, заправляємо олією, соєвим соусом, лимонним концентратом. У центр великого блюда викладаємо соус гіркою.

Тортилью ріжемо трикутниками і трохи обсмажуємо у фритюрі. Викладаємо навколо соусу.
Яловичину ріжемо тоненькими скибочками і смажимо до готовності.

М'ясо викладаємо на шматочки тортильї, по краях страву прикрашаємо шматочками китайського салату. Додатково прикрашаємо салат оливками та зеленню.

Просмотров: 446
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Пиріжки з каррі з яловичини
Круасани з шоколадом
Холодець з курки
Домашня ковбаса з кролика
Манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: