Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат "Піко де Гайо"?
Пропоную вам приготувати дуже смачний м'ясний салатик з екзотичною назвою "Піко де Гайо". Не споконвічно мексиканський варіант, але тим не менш дуже смачний. Нам знадобляться такі продукти: двісті двадцять грамів яловичої вирізки; п'ятдесят грамів китайського салату; половинка пшеничного тортильї; Для соусу потрібно: сорок грамів огірочків; сімдесят грамів помідорів; двадцять грамів червоного цибулі; сімдесят п'ять грамів солодкого перцю; шістдесят грамів маринованого перчика; десять мілілітрів лимонного концентрату; чотирнадцять грамів часничку; олію (оливкову); чотири грами солі; чотири грами куміна; шість грамів солодкого паприки; десять мілілітрів соєвого соусу; соняшникова олія; чотирнадцять грамів зелені і тридцять грамів маслини для прикраси. Готуємо заправку: моєму овочі, чистимо їх, ріжемо невеликими кубиками, посипаємо спеціями, заправляємо олією, соєвим соусом, лимонним концентратом. У центр великого блюда викладаємо соус гіркою. Тортилью ріжемо трикутниками і трохи обсмажуємо у фритюрі. Викладаємо навколо соусу. Яловичину ріжемо тоненькими скибочками і смажимо до готовності. М'ясо викладаємо на шматочки тортильї, по краях страву прикрашаємо шматочками китайського салату. Додатково прикрашаємо салат оливками та зеленню. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |