Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат картопляний по-німецьки?
Цей салат можна готувати як для буденної їжі, так і для свята. Готується з продуктів, які є практично в кожному будинку. Інгредієнти: Картопля; цибуля ріпчаста; сіль; огірки солоні або мариновані; перець мелений чорний; зелень. Процес приготування: Треба для цієї страви брати картоплю не розсипчастий, оскільки варити його необхідно в мундирах. Для цього картоплю треба промити і покласти в каструлю, туди ж треба покласти лавровий лист і присолити. Після того, як картопля звариться, треба очистити його від шкірки і потім порізати на кубики. Скласти в миску. Цибулю треба порізати тонкими півкільцями, скласти в окрему миску і присолити, після цього трохи розтерти руками, підлити розсіл від огірків і налити масло рослинне, поперчити. Дати цибулі постояти приблизно півгодини. Після цього цибулю з маринаду треба перекласти до картоплі. До нього ж додаємо нарізані огірки, акуратно перемішуємо і присипаємо зеленню. Такого салату треба дати трохи постояти, щоб він настоявся. Після цього вже можна буде подавати на стіл. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |