Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат із стручкової квасолею?
Салат можна записати одразу кілька категорій - він і легкий, і корисний, і дієтичний. Для тих, хто віддає перевагу щось більш суттєве, ніж відварне куряче філе, можна рекомендувати зробити салат з шинкою або підсмаженим м'ясом. Що знадобиться для приготування Упаковка замороженої стручкової квасолі (450 грам) 300 грам відвареного курячого філе (шинки, обсмаженої або відвареного м'яса) Два стиглих м'ясистих помідора Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Часник (за бажанням) Приготування Квасоля не розморожуючи покласти в розігріте рослинне масло і під кришкою на слабкому вогні обсмажувати хвилин десять. Потім влити півсклянки окропу, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Остудити готову квасолю до кімнатної температури. Можна в кінці приготування додати подрібнений часник. Шинку або відварне м'ясо, куряче філе нарізати брусочками. Якщо додаєте смажене м'ясо, то його потрібно нарізати тонко, як на беф-строганов і обсмажити до готовності. Теж остудити. Помідори нарізати соломкою, виділився сік злити. Змішати всі інгредієнти для салату, заправити чорним меленим перцем, олією і посолити за смаком. | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |