Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат із стручкової квасолею?
Салат можна записати одразу кілька категорій - він і легкий, і корисний, і дієтичний. Для тих, хто віддає перевагу щось більш суттєве, ніж відварне куряче філе, можна рекомендувати зробити салат з шинкою або підсмаженим м'ясом.
Що знадобиться для приготування

Упаковка замороженої стручкової квасолі (450 грам)
300 грам відвареного курячого філе (шинки, обсмаженої або відвареного м'яса)
Два стиглих м'ясистих помідора
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Часник (за бажанням)

Приготування

Квасоля не розморожуючи покласти в розігріте рослинне масло і під кришкою на слабкому вогні обсмажувати хвилин десять. Потім влити півсклянки окропу, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Остудити готову квасолю до кімнатної температури. Можна в кінці приготування додати подрібнений часник.
Шинку або відварне м'ясо, куряче філе нарізати брусочками. Якщо додаєте смажене м'ясо, то його потрібно нарізати тонко, як на беф-строганов і обсмажити до готовності. Теж остудити.
Помідори нарізати соломкою, виділився сік злити.
Змішати всі інгредієнти для салату, заправити чорним меленим перцем, олією і посолити за смаком.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, салат

Рекомендовані рецепти:

Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Салат з оселедцем (рецепт)
Дачний овочевий салат
Яблучний штрудель з-австрийски
Рулет з абрикосовим джемом
Гострий соус до м'яса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: