Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат із корейської морквою і печерицями?
Дуже смачний і гострий салат. До нього добре підійде відварне куряче філе, але його можна пропонувати і як самостійну страву - салат виходить досить ситним.
Що нам знадобиться для приготування (пропорції довільні)

Готова морква по-корейськи
Ріпчасту цибулю
Печериці
Рослинна олія
Майонез (за бажанням)

Приготування

Готувати салат можна з будь-якими грибами, не тільки шампиьнонами. Моркву по-корейськи можна купити готовий або зробити її по своєму коханому рецептом.
Печериці ріжемо скибочками, цибулю - тонкими кільцями або півкільцями. Розігріваємо в пательні олію і обсмажуємо цибулю. Потім додаємо печериці, обсмажуємо до готовності грибів. Солимо і перчимо за смаком, змішуємо з готової корейською морквою. Салат можна заправити майонезом, але це не обов'язково, він і так смачний і соковитий.
Салат підійде для тих хто тримає піст і для вегетаріанців, то в цьому випадку майонез не додається або пошукайте пісний майонез.
На основі цього салату можна експериментувати і додавати різні продукти. Наприклад, цікавий смак виходить якщо додати нарізаний шматочками відвареної картопля.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Картопляні пиріжки з капустою
Французькі булочки
Фініковий кекс
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Заливна шинка
Горіхові рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: