Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат із корейської морквою і печерицями?
Дуже смачний і гострий салат. До нього добре підійде відварне куряче філе, але його можна пропонувати і як самостійну страву - салат виходить досить ситним. Що нам знадобиться для приготування (пропорції довільні) Готова морква по-корейськи Ріпчасту цибулю Печериці Рослинна олія Майонез (за бажанням) Приготування Готувати салат можна з будь-якими грибами, не тільки шампиьнонами. Моркву по-корейськи можна купити готовий або зробити її по своєму коханому рецептом. Печериці ріжемо скибочками, цибулю - тонкими кільцями або півкільцями. Розігріваємо в пательні олію і обсмажуємо цибулю. Потім додаємо печериці, обсмажуємо до готовності грибів. Солимо і перчимо за смаком, змішуємо з готової корейською морквою. Салат можна заправити майонезом, але це не обов'язково, він і так смачний і соковитий. Салат підійде для тих хто тримає піст і для вегетаріанців, то в цьому випадку майонез не додається або пошукайте пісний майонез. На основі цього салату можна експериментувати і додавати різні продукти. Наприклад, цікавий смак виходить якщо додати нарізаний шматочками відвареної картопля. | |
Просмотров: 574 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |