Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Імпровізація»?
Чудовий і ніжний салат можна приготувати з курячого філе і пекінської капусти, з додаванням оливок і сухариків. Якщо судити з назви, то народженням цього смачного рецепта ми повністю зобов'язані імпровізації.
Інгредієнти:

Капуста пекінська, куряче філе, яйця курячі, маслини, пшеничний хліб, сіль, майонез, соняшникова, оливкова або вершкове масло для обсмажування, соєвий соус, часник, готова гірчиця, мелений чорний перець.

Процеси приготування:

Необхідно промити філе куряче, потім порізати дрібними шматочками і перекласти в миску. Додати до курячого філе соєвий соус, дрібно нарізаний часник, майонез, готову гірчицю, поперчити і все добре перемішати, щоб добре просочився маринад. Потім залишити приблизно на півгодини. Після цього треба добре обсмажити шматочки філе.
Хліб, бажано білий, порізати на кубики невеликого розміру і посмажити їх на оливковій або вершковому маслі.

Відварити курячі яйця і посоватися на кубики. Капусту пекінську порізати. Скласти В салатницю смажене філе, пекінську капусту, нарізані яйця курячі, половинки оливок, все акуратно перемішати. Потім додати майонез і можна трохи присолити. Ще раз перемішуємо і посипаємо зверху сухарями і прикрашаємо вареним курячим яйцем, маслинами і шматочками обсмаженого філе.

Приємного апетиту!
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, порізати

Рекомендовані рецепти:

Три рецепти хачапурі
Бутерброди з тунцем
Заливна шинка
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Пиріг "Зебра"
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: