Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рулетики з начинкою з сиру?
За цим рецептом можна приготувати оригінальні рулетики, які непогано взяти з собою на природу.
Інгредієнти:
Для рулетиків:

Сіль - одна чайна ложка;
Яйце - одна штука;
Сир - двісті п'ятдесят грамів;
Олію соняшникову - половина склянки;
Борошно - п'ятсот грамів;
Розпушувач - один пакет;

Для начинки:

Фарш м'ясний - п'ятсот грамів;
Олія оливкова - три столових ложки;
Часник - пару зубків;
Перець болгарський - одна штука;
Помідори - п'ять - шість штук;
Перець, сіль;
Зелень свіжа.

Процес приготування:

Треба спочатку приготувати тісто. Борошно краще вводити поступово. Таким чином, тісто вийде не дуже тугим. Прикрити мискою і дати постояти близько півгодини.

Окремо приготувати начинку. Спочатку обсмажити часник і додати до нього фарш, прожарити хвилин п'ять, додати всі спеції, присолити, згасити ще хвилин десять.

Поділити тісто приблизно на десять частин і зробити коржі, які перекласти на деко і намазати начинкою, поставити випікатися в піч, час - десять хвилин, температура - 200 град.

Після цього всі коржі скласти гіркою і прикрити мискою, щоб вони стали м'якими і пропарились.
Потім на кожен коржик покласти нарізану цибулю і зелень і згорнути рулетиком.

Приємного апетиту!

Просмотров: 388
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, тісто

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Паштет по-східному
Мафіни з чорницею
Рублене тісто
Угорські булочки з сиром
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: