Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рулети з баклажанів з морквою і горіхами?
Прекрасна легка закуска для святкового столу або на кожен день. Можна начинити рулетики морквою по-корейськи або ж зробити звичайний салат з тертої моркви з додаванням капусти та зелені. Смачно і корисно.
Що знадобиться для приготування
Три великих баклажана
400 грам моркви
50 - 100 грам ядер волоського горіха
Чотири часточки часнику
Сік половинки лимона
Рослинна олія
Спеції - чорний або червоний мелений перець, сіль
Знадобляться шпажки або зубочистки щоб закріпити рулети
Приготування

Натріть моркву на корейській тертці або наріжте тонкою соломкою. Посоліть і залиште на 20 хвилин. Додайте перець, за бажанням можна покласти коріандр. Розігрійте масло, додайте лимонний сік і подрібнений часник і цією сумішшю залийте морквину. Перемішайте, притисніть пресом і залиште на півгодини. Потім прес зніміть, моркву приберіть в холодильник години на два.

В готову моркву додайте подрібнені волоські горіхи (можна порубати ножем або подрібнити в ступці).
Баклажан зріжте шкірку, кожен баклажан наріжте тонкими смужками, обмажте смужки сіллю. Викладіть в один шар на сковорідку, злегка обсмажте з двох сторін. Викладіть на паперовий рушник щоб пішов зайвий жир.
Потім на товстий край покладіть начинку, згорніть рулетом і заколіть шпажкою.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: кожен, моркву

Рекомендовані рецепти:

Квасоля по-грузинськи з горіхами
Житні млинці
Сирний пиріг з полуницею
Сирний торт з персиками
Готуємо чапаті
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: