Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рулети з баклажанів з морквою і горіхами?
Прекрасна легка закуска для святкового столу або на кожен день. Можна начинити рулетики морквою по-корейськи або ж зробити звичайний салат з тертої моркви з додаванням капусти та зелені. Смачно і корисно. Що знадобиться для приготування Три великих баклажана 400 грам моркви 50 - 100 грам ядер волоського горіха Чотири часточки часнику Сік половинки лимона Рослинна олія Спеції - чорний або червоний мелений перець, сіль Знадобляться шпажки або зубочистки щоб закріпити рулети Приготування Натріть моркву на корейській тертці або наріжте тонкою соломкою. Посоліть і залиште на 20 хвилин. Додайте перець, за бажанням можна покласти коріандр. Розігрійте масло, додайте лимонний сік і подрібнений часник і цією сумішшю залийте морквину. Перемішайте, притисніть пресом і залиште на півгодини. Потім прес зніміть, моркву приберіть в холодильник години на два. В готову моркву додайте подрібнені волоські горіхи (можна порубати ножем або подрібнити в ступці). Баклажан зріжте шкірку, кожен баклажан наріжте тонкими смужками, обмажте смужки сіллю. Викладіть в один шар на сковорідку, злегка обсмажте з двох сторін. Викладіть на паперовий рушник щоб пішов зайвий жир. Потім на товстий край покладіть начинку, згорніть рулетом і заколіть шпажкою. | |
Просмотров: 611 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |