Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рулет із курячого філе і м'ясного фаршу?
М'ясні рулети, як правило, готують до якого-небудь торжества, оскільки вони дуже ефектно виглядають в розрізаному вигляді за святковим столом. Інгредієнти: Фарш м'ясний - сімсот грамів; Гірчиця зерниста - одна столова ложка; Яйце - одна штука; Батон - пару шматочків; Перець і сіль. Для начинки: Філе куряче - три штуки; Овочева суміш - сто п'ятдесят грамів; Перець червоний; Манка - одна столова ложка; Часник - два зубчики; Перець і сіль. Процес приготування: До м'ясного фаршу додати булку, цибулю (дрібно нарізаний), яйце і все вимішати, потім додати сіль, перець і гірчицю. Все ще раз добре перемішати. Після цього треба розстелити фольгу або плівку, потім розкласти на неї фарш. Приготувати начинку. Для цього заморожені овочі треба відтанути і дрібно порізати, додати до них манку, часник, сіль і перець. Все перемішати. куряче Філе потрібно злегка відбити і покласти на фарш. Філе присолити і поперчити. Потім викласти овочеву начинку і акуратно згорнути рулетом. Потім покласти його на лист, який попередньо покрити пергаментом. Далі поставити випікатися приблизно на одну годину. Після цього дати йому охолонути і порізати на шматочки. Температура для випікання 185 -195 град. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |