Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рубці?
Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:
Свинячі рубці - один кілограм;
Вершкове масло - сто грам;
Борошно - двадцять п'ять грам;
Сметана - сто двадцять грам;
Томат - пюре - шістдесят грамів;
Коріння - сто грам;
Приправа сіль - за смаком.


Приготування:

1. Рубці молодих тварин вимочуйте в холодній воді протягом дванадцяти годин, при цьому воду необхідно кілька разів змінити. Після, для знищення запаху, опустіть рубці на тридцять хвилин у слабкий розчин марганцівки.

2. Підготовлені рубці складіть у каструлю, залийте холодною водою (двома літрами) і варіть одну годину, знімаючи піну. Потім додайте коріння, приправи, варіть до готовності, під кінець варіння рубці посоліть і покладіть цибулю.

3. Готові рубці викладіть з відвару, поріжте довгастими шматками, обсипте борошном або сухарями і підсмажте на олії.

4. Цибуля підрум'яньте в олії з ложкою борошна, додайте томат, розведіть склянкою бульйону, закип'ятіть разом зі сметаною. Таким соусом залийте рубці, перед подачею до столу, зверху посипте зеленню.

Літнім людям та людям з поганим травленням рубці їсти не рекомендується.
Просмотров: 901
Категория: Рецепти |
| Теги: рубці, сто

Рекомендовані рецепти:

Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Яблучний насипний пиріг
Солодка ковбаска "Баунті"
Баклажани по-італійськи
"Той самий" столичний кекс
Салат "Свіжість"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: