Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати різотто з сьомгою?
Звичайно, стейки для цієї страви використовувати не варто, а от невеликі шматочки сьомги можна дуже вдало прилаштувати. Страва вийде і смачним. і красивим, і корисним.
Необхідні продукти
150 грам сухого рису
250 грам сьомги
Сік четвертинки лимона
Одна цибулина
Одна часточка часнику
Столова ложка рослинного масла
Літр бульйону
Половина склянки сухого білого вина
30 грам вершкового масла
Пучок свіжого кропу
Сир
Сіль і мелений перець за смаком

Приготування

Сьомгу потрібно нарізати невеликими шматочками, посипати сіллю і перцем, скропити лимонним соком і прибрати в холодильник. Поки риба маринується, підготуємо інші продукти.
Цибулю дрібно ріжемо, часнику розрізаємо навпіл. У сковорідці розігріваємо по одній ложці вершкового і рослинного масла, доводимо цибулю до прозорого стану. Додаємо часник і додаємо промитий рис. Помішуючи, злегка обсмажуємо рис, даємо йому просочитися ароматом цибулі і часнику. Робимо вогонь сильніше, вливаємо вино, перемішуємо з рисом і чекаємо поки вино випарується. Поступово додаємо теплий бульйон і готуємо рис близько двадцяти хвилин. В кінці додаємо сьомгу, вершкове масло, готуємо ще хвилин п'ять і знімаємо з вогню. При подачі до столу посипаємо тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.
Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, готуємо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Трикутники з грибами
Закусочний рулет з серця
Куряче суфле "Ніжність"
Готуємо пряники
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: