Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати різотто з сьомгою?
Звичайно, стейки для цієї страви використовувати не варто, а от невеликі шматочки сьомги можна дуже вдало прилаштувати. Страва вийде і смачним. і красивим, і корисним. Необхідні продукти 150 грам сухого рису 250 грам сьомги Сік четвертинки лимона Одна цибулина Одна часточка часнику Столова ложка рослинного масла Літр бульйону Половина склянки сухого білого вина 30 грам вершкового масла Пучок свіжого кропу Сир Сіль і мелений перець за смаком Приготування Сьомгу потрібно нарізати невеликими шматочками, посипати сіллю і перцем, скропити лимонним соком і прибрати в холодильник. Поки риба маринується, підготуємо інші продукти. Цибулю дрібно ріжемо, часнику розрізаємо навпіл. У сковорідці розігріваємо по одній ложці вершкового і рослинного масла, доводимо цибулю до прозорого стану. Додаємо часник і додаємо промитий рис. Помішуючи, злегка обсмажуємо рис, даємо йому просочитися ароматом цибулі і часнику. Робимо вогонь сильніше, вливаємо вино, перемішуємо з рисом і чекаємо поки вино випарується. Поступово додаємо теплий бульйон і готуємо рис близько двадцяти хвилин. В кінці додаємо сьомгу, вершкове масло, готуємо ще хвилин п'ять і знімаємо з вогню. При подачі до столу посипаємо тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 587 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |