Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати різотто з перловки з грибами?
Для приготування цього смачного і незвичайного різотто нам буде потрібно:
двісті грамів перловки;
1.2 літра курячого або овочевого бульйону;
одна цибулина (ріпчаста цибуля);
п'ятнадцять грамів вершкового масла;
чотириста п'ятдесят грамів грибів;
дві ст. ложки дрібно посіченою свіжої петрушки;
одна ст. ложка оливкової олії);
сіль;
один лавровий лист;
чайна ложечка сухого чебрецю;
пара зубчиків часничку;
перець;

Гриби ріжемо шматочками, подрібнюємо пару зубчиків часнику. Бульйон наливаємо в каструльку і нагріваємо до кипіння, потім вогонь робимо мінімальним.

Нагріваємо вершкове масло у великій сковороді. Обсмажуємо цибулю, приблизно, п'ять хвилин. Додаємо лавровий лист, чебрець і засипаємо перлову крупу. Вливаємо пару стаканчиків бульйону. Варимо приблизно десять хвилин. Весь бульйон повинен вбратися. Потім доливаємо ще півсклянки бульйону, даємо йому вбратися і т.д. Діємо так, поки бульйон не закінчиться. Орієнтовний час - 50 хвилин. Тим часом, на оливковій олії тушкуємо гриби до м'якості. Додаємо часник і тушкуємо три хвилини. Кладемо в перловку гриби з часником, солимо, перчимо та посипаємо петрушкою. Прибираємо лавровий лист і подаємо на стіл.
Просмотров: 413
Категория: Рецепти |
| Теги: лист, гриби

Рекомендовані рецепти:

Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Ладду - східне ласощі з нуту
Вишневий штрудель з сиром
Курячі зрази з грибами і рисом
Пиріг з гарбузом і ківі
Рибка по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: