Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати різотто з перловки з грибами?
Для приготування цього смачного і незвичайного різотто нам буде потрібно:
двісті грамів перловки;
1.2 літра курячого або овочевого бульйону;
одна цибулина (ріпчаста цибуля);
п'ятнадцять грамів вершкового масла;
чотириста п'ятдесят грамів грибів;
дві ст. ложки дрібно посіченою свіжої петрушки;
одна ст. ложка оливкової олії);
сіль;
один лавровий лист;
чайна ложечка сухого чебрецю;
пара зубчиків часничку;
перець;

Гриби ріжемо шматочками, подрібнюємо пару зубчиків часнику. Бульйон наливаємо в каструльку і нагріваємо до кипіння, потім вогонь робимо мінімальним.

Нагріваємо вершкове масло у великій сковороді. Обсмажуємо цибулю, приблизно, п'ять хвилин. Додаємо лавровий лист, чебрець і засипаємо перлову крупу. Вливаємо пару стаканчиків бульйону. Варимо приблизно десять хвилин. Весь бульйон повинен вбратися. Потім доливаємо ще півсклянки бульйону, даємо йому вбратися і т.д. Діємо так, поки бульйон не закінчиться. Орієнтовний час - 50 хвилин. Тим часом, на оливковій олії тушкуємо гриби до м'якості. Додаємо часник і тушкуємо три хвилини. Кладемо в перловку гриби з часником, солимо, перчимо та посипаємо петрушкою. Прибираємо лавровий лист і подаємо на стіл.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: лист, гриби

Рекомендовані рецепти:

Рублене тісто
Соус "Бер-блан"
Яблука, фаршировані салатом
Пиріжки з капустою пісні
Рулет з мовою і сиром
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: