Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати різотто з перловки з грибами?
Для приготування цього смачного і незвичайного різотто нам буде потрібно: двісті грамів перловки; 1.2 літра курячого або овочевого бульйону; одна цибулина (ріпчаста цибуля); п'ятнадцять грамів вершкового масла; чотириста п'ятдесят грамів грибів; дві ст. ложки дрібно посіченою свіжої петрушки; одна ст. ложка оливкової олії); сіль; один лавровий лист; чайна ложечка сухого чебрецю; пара зубчиків часничку; перець; Гриби ріжемо шматочками, подрібнюємо пару зубчиків часнику. Бульйон наливаємо в каструльку і нагріваємо до кипіння, потім вогонь робимо мінімальним. Нагріваємо вершкове масло у великій сковороді. Обсмажуємо цибулю, приблизно, п'ять хвилин. Додаємо лавровий лист, чебрець і засипаємо перлову крупу. Вливаємо пару стаканчиків бульйону. Варимо приблизно десять хвилин. Весь бульйон повинен вбратися. Потім доливаємо ще півсклянки бульйону, даємо йому вбратися і т.д. Діємо так, поки бульйон не закінчиться. Орієнтовний час - 50 хвилин. Тим часом, на оливковій олії тушкуємо гриби до м'якості. Додаємо часник і тушкуємо три хвилини. Кладемо в перловку гриби з часником, солимо, перчимо та посипаємо петрушкою. Прибираємо лавровий лист і подаємо на стіл. | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |