Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ризькі бутерброди?
Шпротный паштет або шпроти будуть головним інгредієнтом в цікавій і смачної закуски, для приготування якої потрібно мінімум часу і звичайні продукти. Що знадобиться для приготування Французький батон (багет) Баночка шпротів Часник Лимон Майонез Рослинна олія Приготування Батон ріжемо тонкими скибочками і підсушуємо (навіть злегка підсмажуємо) на сухій сковорідці. Можна покласти на деко і поставити в духовку. Ще гарячі скибочки натираємо часточкою часнику. Один бік змащуємо майонезом або робимо сіточку з майонезу, укладаємо одну рибку і скибочку лимона. Подаються такі бутерброди як холодна закуска або замість хліба до овочевих салатів. За відсутністю шпрот, можна зробити бутерброди з шпротным паштетом, тільки тоді сіточку з майонезу потрібно робити поверх паштету, а замість скибочки лимона покласти кружок помідора і зелень. Ще один варіант - на шпротный паштет покласти кружечок помідора, потім кружок вареного яйця і зверху трохи майонезу. Хліб можна брати як білий, так і сірий, висівковий або житній. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |