Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ризькі бутерброди?
Шпротный паштет або шпроти будуть головним інгредієнтом в цікавій і смачної закуски, для приготування якої потрібно мінімум часу і звичайні продукти.
Що знадобиться для приготування
Французький батон (багет)
Баночка шпротів
Часник
Лимон
Майонез
Рослинна олія
Приготування

Батон ріжемо тонкими скибочками і підсушуємо (навіть злегка підсмажуємо) на сухій сковорідці. Можна покласти на деко і поставити в духовку.
Ще гарячі скибочки натираємо часточкою часнику. Один бік змащуємо майонезом або робимо сіточку з майонезу, укладаємо одну рибку і скибочку лимона. Подаються такі бутерброди як холодна закуска або замість хліба до овочевих салатів.
За відсутністю шпрот, можна зробити бутерброди з шпротным паштетом, тільки тоді сіточку з майонезу потрібно робити поверх паштету, а замість скибочки лимона покласти кружок помідора і зелень. Ще один варіант - на шпротный паштет покласти кружечок помідора, потім кружок вареного яйця і зверху трохи майонезу.
Хліб можна брати як білий, так і сірий, висівковий або житній.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, бутерброди

Рекомендовані рецепти:

Глазурований сирок "Картопля"
Домашня сметана
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Яблучний штрудель з-австрийски
Торт "Медовик"
Пиріг "Ягідне хмарина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: