Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рисовий суп з яловичиною?
При своєму простому складі суп виходить відмінний і до того ж дієтичний. У ньому немає нічого забороненого - пісне м'ясо, рис і морква. Картопля в суп не додається.
Необхідні продукти
Півтора літра води
300 грам яловичини
Одна цибулина
Дві середні морквини
50 грам сухого рису
Кілька гілочок чебрецю
Часточка часнику
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Свіжа зелень петрушки
Приготування

М'ясо треба нарізати невеликими шматочками, приблизно на два сантиметри. Викласти на сковорідку в розігріте масло і на сильному вогні обсмажити до рум'яного кольору. По часу це хвилин п'ять. Перекласти м'ясо на тарілку. Якщо хочете щоб суп був повністю дієтичним, тоді м'ясо потрібно відварити.

Моркву розрізати уздовж навпіл і потім нарізати скибочками. Дрібно посікти цибулю, часник. Викласти цибулю в ту ж сковороду, в якій смажилося м'ясо і смажити до м'якості. Потім покласти часник, моркву і смажити ще хвилин п'ять. Вливаємо в сковороду 100 мл. води, розмішуємо і переливаємо в каструлю, в якій буде варитися суп. Туди ж додаємо сіль за смаком, чебрець, варимо півгодини. Промиваємо рис, додаємо його до м'яса і варимо до готовності рису. З готового супу виймаємо гілочки чебрецю і розливаємо суп по тарілках. Посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, суп

Рекомендовані рецепти:

Печиво із злакових пластівців
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Свинина за оригінальним рецептом
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Закуска з печериць по-іспанськи
Оселедець у східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: