Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рисовий суп з яловичиною?
При своєму простому складі суп виходить відмінний і до того ж дієтичний. У ньому немає нічого забороненого - пісне м'ясо, рис і морква. Картопля в суп не додається. Необхідні продукти Півтора літра води 300 грам яловичини Одна цибулина Дві середні морквини 50 грам сухого рису Кілька гілочок чебрецю Часточка часнику Сіль і перець за смаком Рослинна олія Свіжа зелень петрушки Приготування М'ясо треба нарізати невеликими шматочками, приблизно на два сантиметри. Викласти на сковорідку в розігріте масло і на сильному вогні обсмажити до рум'яного кольору. По часу це хвилин п'ять. Перекласти м'ясо на тарілку. Якщо хочете щоб суп був повністю дієтичним, тоді м'ясо потрібно відварити. Моркву розрізати уздовж навпіл і потім нарізати скибочками. Дрібно посікти цибулю, часник. Викласти цибулю в ту ж сковороду, в якій смажилося м'ясо і смажити до м'якості. Потім покласти часник, моркву і смажити ще хвилин п'ять. Вливаємо в сковороду 100 мл. води, розмішуємо і переливаємо в каструлю, в якій буде варитися суп. Туди ж додаємо сіль за смаком, чебрець, варимо півгодини. Промиваємо рис, додаємо його до м'яса і варимо до готовності рису. З готового супу виймаємо гілочки чебрецю і розливаємо суп по тарілках. Посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки. | |
Просмотров: 579 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |