Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рисовий пилав з вермішеллю?
Вермішель для цієї страви потрібна тонка, така ж як для супу. Її обов'язково потрібно підсмажити - це не дасть вермішелі розваритися під час приготування і зробить смак готового блюда дуже гармонійним. Що знадобиться для приготування (на 4 порції) 200 г довгозернистого рису 30 грам тонкої вермішелі 500 мл курячого бульйону (можна приготувати і на воді) Одна цибулина Дві столові ложки дрібно нарубаної зелені петрушки Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулю дрібно рубаємо. У сотейнику розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю до напівпрозорого стану. Сильно засмажувати його не потрібно - пилав може від цього гірчити. До пассерованному цибулі додати рис і обсмажувати все разом дві-три хвилини. Влити киплячий бульйон або воду, посолити і поперчити за смаком, довести до кипіння. Потім вогонь зробити менше, накрити кришкою і готувати 15-20 хвилин, рис повинен стати м'яким, а бульйон весь вбратися. Поки рис готується, розігрійте в окремій сковорідці столову ложку рослинного масла і на сильному вогні обсмажте вермішель до золотистого кольору. За п'ять хвилин до готовності рису перекладіть вермішель до рису, перемішайте. Готовий пилав подавайте посипавши зеленню як самостійне блюдо або як гарнір. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |