Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рисовий пилав з вермішеллю?
Вермішель для цієї страви потрібна тонка, така ж як для супу. Її обов'язково потрібно підсмажити - це не дасть вермішелі розваритися під час приготування і зробить смак готового блюда дуже гармонійним.
Що знадобиться для приготування (на 4 порції)

200 г довгозернистого рису
30 грам тонкої вермішелі
500 мл курячого бульйону (можна приготувати і на воді)
Одна цибулина
Дві столові ложки дрібно нарубаної зелені петрушки
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Цибулю дрібно рубаємо. У сотейнику розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю до напівпрозорого стану. Сильно засмажувати його не потрібно - пилав може від цього гірчити. До пассерованному цибулі додати рис і обсмажувати все разом дві-три хвилини.
Влити киплячий бульйон або воду, посолити і поперчити за смаком, довести до кипіння. Потім вогонь зробити менше, накрити кришкою і готувати 15-20 хвилин, рис повинен стати м'яким, а бульйон весь вбратися.
Поки рис готується, розігрійте в окремій сковорідці столову ложку рослинного масла і на сильному вогні обсмажте вермішель до золотистого кольору.
За п'ять хвилин до готовності рису перекладіть вермішель до рису, перемішайте. Готовий пилав подавайте посипавши зеленню як самостійне блюдо або як гарнір.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: вермішель, Пилав

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Шашлик на маївку з свинини
Швейцарський шоколадний рулет
Фруктові пончики
Горіхово-кавовий пиріг
Готуємо бісквітне тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: