Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рис з вермішеллю?
Цей незвичайний гарнір, в якому в одній страві є і рис, вермішель, готують на Сході. І смак, і консистенція досить своєрідні, і як мінімум це блюдо заслуговує уваги.
Що знадобиться для приготування

200 грам довгого сухого рису
50 грам тонкої вермішелі
500 мл курячого або м'ясного бульйону (можна готувати і на воді)
Одна цибулина
Пучок петрушки
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Дрібно ріжемо цибулю, викладаємо його в сотейник і обсмажуємо в олії до прозорого стану. Хвилин через п'ять додаємо промитий рис, збільшуємо вогонь і постійно помішуючи обсмажуємо рис дві - три хвилини. Вливаємо бульйон або воду, солимо, приправляємо перцем за смаком, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму. Накриваємо кришкою, готуємо хвилин двадцять, поки рис не вбере рідину і не стане м'яким.
Поки готується рис, в окремій сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо вермішель до золотисто - коричневого кольору. Вогонь повинен бути сильним, і вермішель потрібно помішувати, щоб вона рівномірно присмажився. Коли рис майже готовий, перекладаємо вермішель до рису, перемішуємо і через п'ять хвилин знімаємо з вогню. Готовий гарнір посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Просмотров: 673
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, вермішель

Рекомендовані рецепти:

Тарталетки з куркою і помідорами
Сирники
Трикутники з грибами
Яблучний штрудель з-австрийски
Готуємо сушіння
Вишневий штрудель з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: