Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рис з вермішеллю?
Цей незвичайний гарнір, в якому в одній страві є і рис, вермішель, готують на Сході. І смак, і консистенція досить своєрідні, і як мінімум це блюдо заслуговує уваги. Що знадобиться для приготування 200 грам довгого сухого рису 50 грам тонкої вермішелі 500 мл курячого або м'ясного бульйону (можна готувати і на воді) Одна цибулина Пучок петрушки Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Дрібно ріжемо цибулю, викладаємо його в сотейник і обсмажуємо в олії до прозорого стану. Хвилин через п'ять додаємо промитий рис, збільшуємо вогонь і постійно помішуючи обсмажуємо рис дві - три хвилини. Вливаємо бульйон або воду, солимо, приправляємо перцем за смаком, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму. Накриваємо кришкою, готуємо хвилин двадцять, поки рис не вбере рідину і не стане м'яким. Поки готується рис, в окремій сковорідці в невеликій кількості олії обсмажуємо вермішель до золотисто - коричневого кольору. Вогонь повинен бути сильним, і вермішель потрібно помішувати, щоб вона рівномірно присмажився. Коли рис майже готовий, перекладаємо вермішель до рису, перемішуємо і через п'ять хвилин знімаємо з вогню. Готовий гарнір посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки. | |
Просмотров: 673 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |