Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рис з м'ясом і баклажанами?
Рис з м'ясом і баклажанами можна приготувати як самостійне блюдо, а можна зробити і як гарнір. Дуже смачно!
Що знадобиться для приготування

Склянку пропареного рису
400 грам м'яса
Два - три баклажана
Шість морквин
Дві цибулини
Головка часнику + чотири часточки часнику
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок свіжого кропу

Приготування

Баклажани помити, проколоти в кількох місцях виделкою і запекти в духовці на середньому вогні до м'якості. Трохи остудити, зняти шкірку. З м'яса зробити фарш.
Моркву нарізати соломкою, злегка обсмажити в олії. додати дрібно нарізану цибулю і теж злегка обсмажити. Викласти овочі у форму, в якій буде готуватися блюдо. В середину помістити головку часнику (не чистити повністю від шкірки, зняти тільки верхні шари).
В тому ж маслі обсмажити м'ясний фарш, пропарений рис, додати подрібнені зубчики часнику, спеції. Покласти м'якоть баклажанів, свіжий кріп і все разом обсмажити дві хвилини. Вміст сковорідки перекласти овочі в форму, злегка перемішати. Залити водою на два пальці покрила рис, посолити, затягнути форму фольгою і запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, рис

Рекомендовані рецепти:

Салат "Осінній привіт" (рецепт)
Меренги з лимонним кремом
Пиріг з сиром та вишнями
Карась запечений
Суп з авокадо і бринзою
Салат з авокадо і м'ясом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: