Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рис з м'ясом і баклажанами?
Рис з м'ясом і баклажанами можна приготувати як самостійне блюдо, а можна зробити і як гарнір. Дуже смачно! Що знадобиться для приготування Склянку пропареного рису 400 грам м'яса Два - три баклажана Шість морквин Дві цибулини Головка часнику + чотири часточки часнику Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок свіжого кропу Приготування Баклажани помити, проколоти в кількох місцях виделкою і запекти в духовці на середньому вогні до м'якості. Трохи остудити, зняти шкірку. З м'яса зробити фарш. Моркву нарізати соломкою, злегка обсмажити в олії. додати дрібно нарізану цибулю і теж злегка обсмажити. Викласти овочі у форму, в якій буде готуватися блюдо. В середину помістити головку часнику (не чистити повністю від шкірки, зняти тільки верхні шари). В тому ж маслі обсмажити м'ясний фарш, пропарений рис, додати подрібнені зубчики часнику, спеції. Покласти м'якоть баклажанів, свіжий кріп і все разом обсмажити дві хвилини. Вміст сковорідки перекласти овочі в форму, злегка перемішати. Залити водою на два пальці покрила рис, посолити, затягнути форму фольгою і запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 647 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |