Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рис в мексиканському стилі?
![]() Необхідні продукти 200 грам сухого довгозернистого рису Два великих помідора Одна цибулина Маленький перчик чилі Пучок кінзи або петрушки Дві столові ложки соку лайма Кілька пір'їнок зеленої цибулі Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Дрібно ріжемо цибулю, гострий перчик дрібно рубаємо. Розігріваємо в глибокій сковорідці олію, обсмажуємо дві хвилини цибулю до напівпрозорості, кладемо перець і обсмажуємо ще пару хвилин. Всипаємо рис (його попередньо промити і викласти в друшляк, щоб стекла вода) і обсмажуємо ще з хвилину. Вливаємо 450 мл окропу, підсолюємо, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і на дуже повільному вогні тушкуємо рис поки він не вбере всю рідину. Він повинен добре пропарити і стати м'яким. Якщо вода вже випарувалася, а рис ще не готовий - долийте трохи окропу. Зелень дрібно ріжемо. Помідори нарізаємо невеликими кубиками. Рис знімаємо з вогню, поливаємо лаймовим соком, посипаємо зеленню і перемішуємо. Перед тим як подавати до столу додаємо помідори, розкладаємо по тарілках і подаємо разом з часточкою лайма. | |
Просмотров: 649 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |