Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рис по-шанхайски?
Якщо ви любите східну кухню, і у вас в запасі є такі продукти як паростки сої, рисове вино або сухий херес, крабове м'ясо - спробуйте один з незвичайних варіантів приготування рису.
Необхідні продукти
Склянку рису (ідеально підійде басматі)
200 грам крабового м'яса
200 грам шинки
150 грам паростків сої
100 грам замороженого зеленого горошку
Кілька пір'їн зеленого цибулі
Дві часточки часнику
Дві столові ложки соєвого соусу
Два яйця
Столова ложка рисового вина або сухого хересу

Приготування

Рис промиваємо, вливаємо три склянки окропу, доводимо до кипіння. Робимо мінімальний вогонь, варимо під кришкою до готовності. Знімаємо, відкриваємо кришку на кілька секунд щоб вийшов пар, і знову накриваємо рис.
Горошок варимо в киплячій воді три хвилини, відкидаємо на друшляк і обдаємо холодною водою. Дрібно ріжемо часник і зелений лук. крабове м'ясо розбираємо на волокна. Шинку нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо на сильному вогні цибулю і часник, крабове м'ясо. Збиваємо яйця із соєвим соусом. У великій сковороді нагріваємо трохи масла, обсмажуємо шинку, вливаємо яєчну суміш і при безперервному помішуванні готуємо три хвилини. Потім додаємо крабове м'ясо з цибулею і часником, зелений горошок, паростки сої, рис. Всі прогріваємо, солимо, перчимо і відразу подаємо.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: крабове, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Карамельний"
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Манник з сиром
Французький картопляний пиріг
Сирна запіканка
Прісне тісто листкове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: