Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рис по-болгарськи?
![]() Необхідні продукти Чашка рису Три чашки води Одна цибулина Столова ложка вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Рис промити кілька разів в проточній воді. Форму для запікання або сковорідку поставити на слабкий вогонь на плиту, розтопити масло. Викласти дрібно нарізану цибулю, злегка підсмажити його (тільки до прозорості, він не повинен бути засмаженим). Потім покласти рис і перемішуючи почекати поки рис теж стане прозорим. Влити воду, підсолити за смаком, рис розрівняти по формі. Затягнути форму фольгою або щільно накрити кришкою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. При такій температурі запікається рис 35 - 40 хвилин. Коли рис буде готовий, зняти фольгу і зверху посипати чорним меленим перцем. Підходить як гарнір до будь-якої страви. За бажанням ви можете додати улюблені спеції, трави, куркума для кольори або морквину. | |
Просмотров: 530 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |