Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати річний рисовий салат?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам відварного довгозернистого рису Два болгарських перцю різних кольорів Два малосольних або маринованих огірочка Невеликий пучок зеленої цибулі або один стебло цибулі-порею Пучок свіжої петрушки Для заправки Дві столові ложки оливкової олії Столова ложка соєвого соусу Чайна ложка рисового оцту По половині чайної ложки солі і цукру Половина чайної ложки готової гірчиці Приготування Рис відварити в підсоленої воді до готовності. остудити, скропити оливковою олією щоб рисинків між собою не злиплися. Білу частину зеленої цибулі чи цибулі-порею нарізати кільцями. Перці розрізати навпіл, видалити насіння. Нарізати перці брусочками. Огірки нарізати тонкими смужками, дрібно порубати зелень петрушки. Для заправки змішати масло і оцет, збити віночком. Додати сіль і цукор, гірчицю, соєвий соус, ретельно перемішати. У салатнику змішати рис з овочами, полити заправкою, перемішати. Затягнути салатник харчовою плівкою або щільно прикрити кришкою і поставити в холодильник на одну годину. Подавати як гарнір до смаженої або відвареної курки або м'яса, риби. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 594 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |