Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу з помідорами у винному соусі?
Страва грецької кухні, готується з будь-морською рибою. На гарнір добре підійде картопляне пюре або відварну білий рис. Що знадобиться для приготування Кілограм філе морської риби (підійде навіть пангасіус) Склянку томатного соку Стакан сухого білого вина Чотири цибулини Склянку панірувальних сухарів Три помідори Дві - три зубчики часнику Сіль, перець, цукор - за смаком 2/3 склянки рослинного масла Зелень петрушки Приготування Форму з бортами змастити маслом. Викласти в неї невеликі шматочки риби, посолити, посипати перцем. Цибулю нарізати кільцями і засипати рибу. Для соусу змішати томатний сік і вино, влити масло, злегка збити віночком. Додати чайну ложечку цукру, сіль і перець за смаком. Залити рибу половиною приготованого соусу. Петрушку (тільки листочки) - дрібно посікти. Часник пропустити через часникодавку. Змішати панірувальні сухарі з петрушкою і часником і посипати рибу половиною цієї суміші. Нарізати помідори кружечками, розкласти зверху. Засипати залишилася сумішшю сухарів, зелені і часнику. Полити соусом і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом години. | |
Просмотров: 580 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |