Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу в вершках з овочами і грибами?
Французька кухня здавна славилася своїми витонченими стравами, які мають приголомшливий смак. Особливо це стосується способів приготування риби і морепродуктів. І один з досить простих у приготуванні способів риби, є риба в грибному і вершковому соусі. Що потрібно? - Будь-яке філе білої риби; - 1-2 морквини; - 1-2 цибулини; - Шампіньйони - 200-300 грам; - 200-300 грам стручкової квасолі; - половина склянки вершків або сметани; - 1-2 ст. ложки сметани; - половина склянки білого вина; - рослинне масло; - сіль, перець за смаком. Як готувати? Філе риби нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і виваляти в борошні. Викласти це на гарячу сковороду, на яку попередньо вилити олію і обсмажити їх до появи скоринки. Відкласти в окремий посуд. Нарізати на четвертинки гриби, нарізати кільцями цибулю і великими кубиками моркву, викласти все на сковороду і почати обсмажувати. Додати стручкову квасолю, знову трохи посолити і поперчити, додати біле вино і сметану (вершки) і все це тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин. Соус готовий. Викласти на сковороду попередньо обсмажену рибу, і згасити ще 3-4 хвилини. Страва готова! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 568 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |