Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибу в вершках з овочами і грибами?
Французька кухня здавна славилася своїми витонченими стравами, які мають приголомшливий смак. Особливо це стосується способів приготування риби і морепродуктів. І один з досить простих у приготуванні способів риби, є риба в грибному і вершковому соусі.

Що потрібно?
- Будь-яке філе білої риби;
- 1-2 морквини;
- 1-2 цибулини;
- Шампіньйони - 200-300 грам;
- 200-300 грам стручкової квасолі;
- половина склянки вершків або сметани;
- 1-2 ст. ложки сметани;
- половина склянки білого вина;
- рослинне масло;
- сіль, перець за смаком.

Як готувати?

Філе риби нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і виваляти в борошні. Викласти це на гарячу сковороду, на яку попередньо вилити олію і обсмажити їх до появи скоринки. Відкласти в окремий посуд.
Нарізати на четвертинки гриби, нарізати кільцями цибулю і великими кубиками моркву, викласти все на сковороду і почати обсмажувати. Додати стручкову квасолю, знову трохи посолити і поперчити, додати біле вино і сметану (вершки) і все це тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин. Соус готовий. Викласти на сковороду попередньо обсмажену рибу, і згасити ще 3-4 хвилини. Страва готова!

Приємного апетиту!
Просмотров: 378
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, 1-2

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Сирно-овочева паста
Тарталетки з куркою і помідорами
Гуляш з індички з овочами
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: