Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибу в овочах? Рецепт для мультиварки
В мультиварці можна смачно приготувати рибу в овочах. Для цього не потрібно особливих навичок. Рибу можна придбати будь-яку, краще, звичайно, підійде морська риба.
Інгредієнти:

Риба свіжа, томат-паста, морква, перець горошком, ріпчасту цибулю, лавровий лист, борошно, олія рослинна.

Процес приготування:

Треба спочатку рибу очистити або можна придбати вже готове філе риби. Після цього її треба промити і обсушити. Якщо риба свіжоморожена, то треба дати їй час розтанути. Після цього рибу треба порізати на шматки. Після цього посолити її і поперчити, обваляти в борошні, після чого треба обсмажити.
Моркву очистити і натерти (крупно). Цибулю також треба порізати кільцями або півкільцями.

В мультиварку спочатку налити трохи рослинного масла, після цього покласти цибулю і моркву, лавровий лист, запашний перець, приправи. Після цього треба покласти рибу. Потім знову викласти моркву з цибулею, присолити, потім знову риба. Верхній шар повинен бути овочі і томатна паста.
Потім треба підлити води, вона повинна злегка прикривати овочі та встановити режим «Гасіння», час виставити - дві години. Після цього часу треба виставити режим «Випічка» на сорок п'ять хвилин.

Приємного апетиту!
Просмотров: 465
Категория: Рецепти |
| Теги: цього, треба

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Кокосове печиво
Готуємо бісквітне тісто
Пиріг з капустою і яйцем
Печиво "Диво острів"
Рулет з меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: