Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу в овочах? Рецепт для мультиварки
В мультиварці можна смачно приготувати рибу в овочах. Для цього не потрібно особливих навичок. Рибу можна придбати будь-яку, краще, звичайно, підійде морська риба. Інгредієнти: Риба свіжа, томат-паста, морква, перець горошком, ріпчасту цибулю, лавровий лист, борошно, олія рослинна. Процес приготування: Треба спочатку рибу очистити або можна придбати вже готове філе риби. Після цього її треба промити і обсушити. Якщо риба свіжоморожена, то треба дати їй час розтанути. Після цього рибу треба порізати на шматки. Після цього посолити її і поперчити, обваляти в борошні, після чого треба обсмажити. Моркву очистити і натерти (крупно). Цибулю також треба порізати кільцями або півкільцями. В мультиварку спочатку налити трохи рослинного масла, після цього покласти цибулю і моркву, лавровий лист, запашний перець, приправи. Після цього треба покласти рибу. Потім знову викласти моркву з цибулею, присолити, потім знову риба. Верхній шар повинен бути овочі і томатна паста. Потім треба підлити води, вона повинна злегка прикривати овочі та встановити режим «Гасіння», час виставити - дві години. Після цього часу треба виставити режим «Випічка» на сорок п'ять хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |