Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибний пиріг з помідорами?
![]() Що знадобиться для тіста Склянку борошна Три столові ложки сметани 150 грам маргарину Чверть чайної ложки солі Для начинки Півтори баночки рибних консервів (або варена риба плюс спеції) Три - чотири цибулини Неповна чайна ложка солі Три помідори Два яйця Склянку 20% вершків Червоний і чорний мелений перець Трохи вершкового або рослинного масла для обсмажування цибулі Свіжий кріп, зелена цибуля Приготування Борошно потрібно просіяти гіркою на стіл, покласти сіль і нарізати шматочками м'який маргарин. Розтерти масу в крихту, покласти сметану і швидко замісити м'яке тісто. Місити його треба до тих пір, поки тісто не почне вільно відлипати від рук. Скачайте його в грудочку, оберніть плівкою або покладіть в поліетиленовий пакет і приберіть в холодильник. Охолоджене тісто розкачайте в пласт за розміром форми, викладіть у форму, притисніть до боків і дна. Випікайте в духовці з температурою 200 градусів десять хвилин. Корж остудіть, не виймаючи з форми. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до рум'яного кольору в олії. Остудіть, посоліть. Змішайте цибулю, розім'яту рибу, зелень, нарізані кубиками помідори, викладіть начинку на основу, посоліть і поперчіть. Збийте яйця, вершки, додайте перець і сіль і залийте цією сумішшю начинку. Випікайте пиріг близько півгодини при температурі 200 градусів. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |