Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибний пиріг з помідорами?
Тісто для пирога потрібно приготувати заздалегідь і прибрати його в холодильник мінімум на три години. Можна зайнятися тестом з вечора, а вранці по швидкому спекти пиріжок.
Що знадобиться для тіста
Склянку борошна
Три столові ложки сметани
150 грам маргарину
Чверть чайної ложки солі

Для начинки

Півтори баночки рибних консервів (або варена риба плюс спеції)
Три - чотири цибулини
Неповна чайна ложка солі
Три помідори
Два яйця
Склянку 20% вершків
Червоний і чорний мелений перець
Трохи вершкового або рослинного масла для обсмажування цибулі
Свіжий кріп, зелена цибуля

Приготування

Борошно потрібно просіяти гіркою на стіл, покласти сіль і нарізати шматочками м'який маргарин. Розтерти масу в крихту, покласти сметану і швидко замісити м'яке тісто. Місити його треба до тих пір, поки тісто не почне вільно відлипати від рук. Скачайте його в грудочку, оберніть плівкою або покладіть в поліетиленовий пакет і приберіть в холодильник.
Охолоджене тісто розкачайте в пласт за розміром форми, викладіть у форму, притисніть до боків і дна. Випікайте в духовці з температурою 200 градусів десять хвилин. Корж остудіть, не виймаючи з форми.
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до рум'яного кольору в олії. Остудіть, посоліть.
Змішайте цибулю, розім'яту рибу, зелень, нарізані кубиками помідори, викладіть начинку на основу, посоліть і поперчіть. Збийте яйця, вершки, додайте перець і сіль і залийте цією сумішшю начинку. Випікайте пиріг близько півгодини при температурі 200 градусів.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: викладіть, тісто

Рекомендовані рецепти:

"Ледача" піца
Швидкий какао-пиріг
Куряче суфле "Ніжність"
Тефтелі морквяно-м'ясні
Бутерброди з ківі
Овочевий суп-пюре з каррі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: