Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибний манник?
Манник швидше схожий на тришаровий пиріг з основи, начинки і заливки. Спеції для нього можна використовувати такі ж, як для рибних страв.
Що знадобиться для тіста
Два яйця
По чотири столові ложки з гіркою манної крупи і борошна
100 грам сметани
Три столові ложки майонезу
Сіль і мелена паприка
Чайна ложка розпушувача

Для заливки

дві столові ложки майонезу і сметани
Їдальня ложка борошна
Чайна ложка гірчиці
Одне яйце
Сіль і перець

Для начинки

Баночка рибних консервів
Одна цибулина
100 грам грибів
Одне варене яйце
50 грам сиру
Сіль, перець, свіжа зелень

Приготування

Змішати майонез і сметану зі збитим яйцем. Всипати манку і залишити на півгодини набухати. Потім додати борошно, розпушувач, спеції і сіль.
Змішати всі компоненти для заливки.
Рибні консерви розім'яти виделкою (без рідини). Цибулю дрібно нарізати, протушкувати в невеликій кількості рослинного масла. Потім додати нарізані гриби, тушкувати до готовності грибів. Посолити і поперчити за смаком. Остудити, змішати з вареним яйцем (його дрібно порізати або натерти на крупній тертці) і свіжою зеленню. Додати розім'яту рибу.
Форму змастити маслом, викласти тісто. Розподілити рибну начинку і залити заливкою, зверху посипати тертим сиром. Випікати 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 652
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, заливки

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Смажений рис з ананасом
Рулет з мовою і сиром
Цукерки з вишні
Закусочний рулет з серця
Пудинг з персиків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: