Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибний манник?
Манник швидше схожий на тришаровий пиріг з основи, начинки і заливки. Спеції для нього можна використовувати такі ж, як для рибних страв. Що знадобиться для тіста Два яйця По чотири столові ложки з гіркою манної крупи і борошна 100 грам сметани Три столові ложки майонезу Сіль і мелена паприка Чайна ложка розпушувача Для заливки дві столові ложки майонезу і сметани Їдальня ложка борошна Чайна ложка гірчиці Одне яйце Сіль і перець Для начинки Баночка рибних консервів Одна цибулина 100 грам грибів Одне варене яйце 50 грам сиру Сіль, перець, свіжа зелень Приготування Змішати майонез і сметану зі збитим яйцем. Всипати манку і залишити на півгодини набухати. Потім додати борошно, розпушувач, спеції і сіль. Змішати всі компоненти для заливки. Рибні консерви розім'яти виделкою (без рідини). Цибулю дрібно нарізати, протушкувати в невеликій кількості рослинного масла. Потім додати нарізані гриби, тушкувати до готовності грибів. Посолити і поперчити за смаком. Остудити, змішати з вареним яйцем (його дрібно порізати або натерти на крупній тертці) і свіжою зеленню. Додати розім'яту рибу. Форму змастити маслом, викласти тісто. Розподілити рибну начинку і залити заливкою, зверху посипати тертим сиром. Випікати 50 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 688 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |