Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибний гуляш по-середземноморськи?
Здавна середземноморська кухня вважалася і вважається однією з найбільш здорових і смачних, завдяки великій кількості рибних і овочевих страв. І одним з найбільш смачних, на мій погляд, є досить оригінальне блюдо, яке називається - рибний гуляш. Для того, щоб його приготувати, не потрібно особливих кулінарних знань і талантів. Отже, почнемо! Нам буде потрібно: - 700-800 грам філе будь-якої білої риби (тріска, палтус, пікша тощо); - 1 червоний перець; - 2 червоні цибулини; - фенхель (легко змінюється на кріп); - 2-3 часточки часнику; - 200 мл столового білого вина; - томатна паста; - 200-300 грам креветок; - половину банки консервованих томатів; - 150 грам оливок, оливкова олія, сіль, спеції. Розігріваємо олію на глибокій сковороді, кладемо в неї, попередньо порізані: цибулю, кріп, червоний перець і часник. Тушкуємо все це хвилин 10. Потім додаємо томатну пасту, помідори і біле вино, трохи зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати ще хвилин 15. Потім кладемо туди порізану середніми шматочками рибу, тушкуємо до готовності, додаємо туди очищені і порізані креветки, і оливки. Готуємо ще три хвилини, і все! Страва готова! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |