Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибний гуляш по-середземноморськи?
Здавна середземноморська кухня вважалася і вважається однією з найбільш здорових і смачних, завдяки великій кількості рибних і овочевих страв. І одним з найбільш смачних, на мій погляд, є досить оригінальне блюдо, яке називається - рибний гуляш.
Для того, щоб його приготувати, не потрібно особливих кулінарних знань і талантів. Отже, почнемо!
Нам буде потрібно:
- 700-800 грам філе будь-якої білої риби (тріска, палтус, пікша тощо);
- 1 червоний перець;
- 2 червоні цибулини;
- фенхель (легко змінюється на кріп);
- 2-3 часточки часнику;
- 200 мл столового білого вина;
- томатна паста;
- 200-300 грам креветок;
- половину банки консервованих томатів;
- 150 грам оливок, оливкова олія, сіль, спеції.
Розігріваємо олію на глибокій сковороді, кладемо в неї, попередньо порізані: цибулю, кріп, червоний перець і часник. Тушкуємо все це хвилин 10. Потім додаємо томатну пасту, помідори і біле вино, трохи зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати ще хвилин 15. Потім кладемо туди порізану середніми шматочками рибу, тушкуємо до готовності, додаємо туди очищені і порізані креветки, і оливки. Готуємо ще три хвилини, і все! Страва готова!
Приємного апетиту!
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: смачних, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Манник з цукатами
Курка, запечена з травами
Спагетті з томатами і рибою
Гострий суп з фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: