Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибні котлети з пангасіуса?
Пангасіус став останнім часом «чергової» рибою. Це і зрозуміло - недорого, майже завжди є у продажу, досить жирна риба з ніжним і смачним м'ясом. З пангасіуса крім інших вже відомих страв, виходять дуже вдалі котлети - ніжні і соковиті.
Що знадобиться для приготування
Кілограм філе пангасіуса
Три цибулини
Дві великі морквини
Три яйця
Три - п'ять скибочок білого батона
Трохи молока
Вершкове масло
Сіль, мелений перець, приправи для риби - на смак
Борошно
Рослинне масло для смаження
Приготування

З хліба зріжте кірки, м'якуш замочіть в молоці. У сковорідці розігрійте трохи вершкового масла яке викладіть нарізану великими кільцями цибулю і кружечки моркви. Нехай овочі на слабкому вогні тушкуються поки цибуля не стане прозорим. Не доводьте до рум'яності, овочі повинні бути як би пасеровані, томлені в олії.
Потім їх разом з шматочками рибного філе і розмоченим хлібом (хліб злегка віджати) потрібно два - три рази прокрутити через м'ясорубку або подрібнити в процесорі, блендері. Потім посолити і поперчити фарш, додати спеції, вбити яйця. Добре вимішати. Якщо вам здасться, що фарш рідкуватим, додайте одну - дві столові ложки манки.
Зробіть котлетки, обваляйте в борошні й обсмажте в олії до рум'яного кольору.
Просмотров: 1630
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: філе, олії

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Торт "Медове поліно"
Яблучний пай
М'яке гарбузове печиво
Шарлотка з мандаринами
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: