Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибні котлети з пангасіуса?
Пангасіус став останнім часом «чергової» рибою. Це і зрозуміло - недорого, майже завжди є у продажу, досить жирна риба з ніжним і смачним м'ясом. З пангасіуса крім інших вже відомих страв, виходять дуже вдалі котлети - ніжні і соковиті. Що знадобиться для приготування Кілограм філе пангасіуса Три цибулини Дві великі морквини Три яйця Три - п'ять скибочок білого батона Трохи молока Вершкове масло Сіль, мелений перець, приправи для риби - на смак Борошно Рослинне масло для смаження Приготування З хліба зріжте кірки, м'якуш замочіть в молоці. У сковорідці розігрійте трохи вершкового масла яке викладіть нарізану великими кільцями цибулю і кружечки моркви. Нехай овочі на слабкому вогні тушкуються поки цибуля не стане прозорим. Не доводьте до рум'яності, овочі повинні бути як би пасеровані, томлені в олії. Потім їх разом з шматочками рибного філе і розмоченим хлібом (хліб злегка віджати) потрібно два - три рази прокрутити через м'ясорубку або подрібнити в процесорі, блендері. Потім посолити і поперчити фарш, додати спеції, вбити яйця. Добре вимішати. Якщо вам здасться, що фарш рідкуватим, додайте одну - дві столові ложки манки. Зробіть котлетки, обваляйте в борошні й обсмажте в олії до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 1630 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |