Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибне філе в сирній паніровці?
Будь-яка риба, приготована за цим рецептом, виходить ніжною, соковитою і смачною.
Що знадобиться для приготування

500 грам рибного філе (хек, минтай)
Яйце
Половинка лимона
70 грам сиру
Панірувальні сухарі
Масло для смаження
Сіль, перець, приправа для риби

Приготування

Рибне філе промити, обсушити паперовим рушником, нарізати длинненькими шматочками (схожими на палички). Посолити і посипати перцем, приправами, спеціями, полити лимонним соком і залишити на півгодини. Це потрібно для того, щоб риба просочилася ароматами, лимонним соком і стала м'якою.
В окрему тарілочку натерти сир, туди ж додати панірувальні сухарі. Щоб сухарі не заглушили смак сиру, краще користуватися сухарями домашнього приготування. Підсушіть в духовці кілька скибочок білого батона і пропустіть їх через м'ясорубку.
В іншій мисці злегка збийте виделкою яйце. Шматочки риби вмочайте спочатку в яйце, потім в паніровку і обсмажуйте в олії з усіх боків до утворення рум'яної скоринки.
Подавати таку рибку добре з салатом зі свіжих овочів і відварним рисом або картоплею.
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, риба

Рекомендовані рецепти:

Гарбузовий суп з беконом
Сирне печиво з базиліком
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Сирний торт з персиками
Сирні вафлі
Гірчично-сирний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: