Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибне філе, тушковану в томатному соусі?
Недороге (у плані витрат на придбання інгредієнтів), але дуже смачне блюдо - рибне філе, тушковану в томатному соусі - стане прекрасним варіантом смачного і корисного вечері. Отже, як його приготувати? Для приготування знадобиться: - 500 гр рибного філе; - 3-4 ст. ложки просіяного борошна; - пара столових ложок рослинного масла; - пара столових ложок томатної пасти; - 2 склянки води; - сіль за смаком. Філе нарізають порціонними шматками, обвалюють в підсоленій борошні, а потім злегка обсмажують рибу з обох сторін на рослинній олії. Після цього рибне філе відправляють у каструлю і заливають томатною сумішшю. Таку суміш готують з борошна і томатної пасти, узятих в рівних пропорціях. Ці компоненти обсмажують на вогні, потім змішують з водою і додають трохи солі. Рибу тушкують у томатної суміші приблизно 15-20 хвилин, а потім подають на стіл, посипавши свіжою ароматною зеленню: петрушкою, кінзою, селерою та ін Якщо в сковороді залишилася томатна підлива - її також можна подати до приготовленого рибного філе. | |
Просмотров: 686 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |