Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибне філе, тушковану в томатному соусі?
Недороге (у плані витрат на придбання інгредієнтів), але дуже смачне блюдо - рибне філе, тушковану в томатному соусі - стане прекрасним варіантом смачного і корисного вечері. Отже, як його приготувати?
Для приготування знадобиться:

- 500 гр рибного філе;
- 3-4 ст. ложки просіяного борошна;
- пара столових ложок рослинного масла;
- пара столових ложок томатної пасти;
- 2 склянки води;
- сіль за смаком.

Філе нарізають порціонними шматками, обвалюють в підсоленій борошні, а потім злегка обсмажують рибу з обох сторін на рослинній олії. Після цього рибне філе відправляють у каструлю і заливають томатною сумішшю. Таку суміш готують з борошна і томатної пасти, узятих в рівних пропорціях. Ці компоненти обсмажують на вогні, потім змішують з водою і додають трохи солі.
Рибу тушкують у томатної суміші приблизно 15-20 хвилин, а потім подають на стіл, посипавши свіжою ароматною зеленню: петрушкою, кінзою, селерою та ін Якщо в сковороді залишилася томатна підлива - її також можна подати до приготовленого рибного філе.
Просмотров: 520
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, рибне

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з томатами і рибою
Шашлик на маївку з свинини
Рибка по-провансальски
Риба, запечена з оливками
Фруктові цукерки з медом
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: