Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати Райдужний торт?
Діти цей торт оцінять, та й дорослі теж - будьте впевнені! Дуже позитивний, яскравий, різнокольоровий і дуже несподіваний - адже зовні тортик абсолютно білий, а розріз викликає бурю емоцій - всередині виявляється яскрава веселка!
Що знадобиться для приготування
220 грам м'якого масла
450 грам цукру
370 грам борошна
350 мл. молока
Половина чайної ложки солі
Чотири чайних ложки розпушувача
Дві чайних ложки ванільного екстракту
П'ять яєчних білків кімнатної температури
Харчові барвники в порошку - червоний, жовтий, помаранчевий, зелений, блакитний і фіолетовий

Для просочення коржів

Дев'ять яєчних білків
350 грам цукру
530 грамів м'якого масла
Дві чайних ложки лимонного екстракту

Для покриття верху

П'ять яєчних білків
200 грам цукру
225 грам м'якого масла
Чайна ложка лимонного екстракту
Приготування

Нам знадобиться форма діаметром 22 - 23 див. Вистеліть дно пергаментному і змастіть маслом.
Просіяти борошно у велику ємність. Додайте розпушувач, сіль. Збийте масло і цукор, влийте ванільний екстракт. Потім додайте по одному білки. Не перестаючи збивати, додайте борошно і тепле молоко, чергуючи їх.

Готову масу розподіліть порівну в шість ємностей. Вміст кожної перемішайте з одним з барвників. Вилийте одну частину тіста у форму, випікайте 15 хвилин при температурі 175 градусів. Так випікайте шість коржів.

Крем. Приготуйте меренгу на водяній бані, з'єднавши білки і цукор і відразу ж збиваючи до щільної піни. Зніміть з лазні і збивайте ще 5 - 7 хвилин. Перелийте в іншу ємність, додайте масло і збивайте на високій швидкості до однорідної маси. Додайте екстракт і відразу ж промажте коржі і боки торта. Якщо маса вийде рідкуватий - поставте на 5 хвилин в холодильник і потім ще раз збийте до повітряного стану.
Потім приготуйте ще одну порцію крему (для покриття верху), він готується точно так само. Покрийте верх і боки торта, поставте торт в холодильник на добу.
Просмотров: 690
Категория: Рецепти |
| Теги: яєчних, торт

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Меренги з лимонним кремом
Перемячи з м'ясом
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Налисники на молоці
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: