Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з квашеної капусти?
Рагу з квашеної капусти готується просто, але потрібно час. Всі продукти беруться в довільних пропорціях, і це робить страву особливо зручним - можна виходити з того що є в наявності.
Що знадобиться для приготування

М'ясо - краще свинина з жирком
Квашена капуста
Картопля
Цибулю
Томатна паста
Сіль, перець, будь-які спеції
Рослинне масло або свинячий жир (смалець)
Часник (за бажанням і за смаком)

Приготування

М'ясо нарізати великими шматками, обсмажити з додаванням жиру або рослинного масла. Приправити сіллю і перцем. Можна влити трохи води і тушкувати до м'якості.
Капусту віджати від соку і згасити в окремому посуді на рослинній олії з цибулею (цибулю попередньо обсмажити і потім покласти капусту).
Картоплю відварити і потім обсмажити в олії з цибулею до рум'яної скоринки.
Скласти всі продукти в каструлю з товстим дном або в казанок, влити води, щоб майже покривала овочі з м'ясом, приправити спеціями (якщо потрібно), покласти томатну пасту і на тихому вогні варити, поки м'ясо не стане дуже м'яким. Готового блюда дати постояти хвилин двадцять і можна їсти.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, приправити

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Кокосове печиво
Курка з квасолею
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Індичка з сухофруктами
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: