Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з квашеної капусти?
Рагу з квашеної капусти готується просто, але потрібно час. Всі продукти беруться в довільних пропорціях, і це робить страву особливо зручним - можна виходити з того що є в наявності. Що знадобиться для приготування М'ясо - краще свинина з жирком Квашена капуста Картопля Цибулю Томатна паста Сіль, перець, будь-які спеції Рослинне масло або свинячий жир (смалець) Часник (за бажанням і за смаком) Приготування М'ясо нарізати великими шматками, обсмажити з додаванням жиру або рослинного масла. Приправити сіллю і перцем. Можна влити трохи води і тушкувати до м'якості. Капусту віджати від соку і згасити в окремому посуді на рослинній олії з цибулею (цибулю попередньо обсмажити і потім покласти капусту). Картоплю відварити і потім обсмажити в олії з цибулею до рум'яної скоринки. Скласти всі продукти в каструлю з товстим дном або в казанок, влити води, щоб майже покривала овочі з м'ясом, приправити спеціями (якщо потрібно), покласти томатну пасту і на тихому вогні варити, поки м'ясо не стане дуже м'яким. Готового блюда дати постояти хвилин двадцять і можна їсти. | |
Просмотров: 575 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |