Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з курячих крилець і грибів?
Оригінальне рагу можна приготувати з вже копчених курячих крилець. В таке рагу додаються печериці, помідори і цибулю. Готується дане рагу швидко і не вимагає особливих кулінарних навичок для його приготування. Інгредієнти: Крильця курячі копчені - двісті грамів; Печериці - п'ятсот грамів; Перець солодкий - три-чотири штуки; Помідори - дві штуки; Цибуля ріпчаста - дві головки; Сіль, перець; Масло рослинне; Паприка - одна чайна ложка. Процес приготування: Треба почистити солодкий болгарський перець розрізати на смужки. Гриби, зокрема печериці, нарізати великі частини. Цибуля ріпчаста також нарізати на часточки. У сковороду налити масло, прогріти її, потім покласти крильця і цибулю, обсмажувати до красивого золотисто-бурштинового кольору. Після цього до крилець покласти перець і гриби, все перемішати. Томати очистити від шкіри й нарізати на часточки, які також покласти до крилець. Потім треба злегка присолити рагу, присипати паприкою і протушкувати близько десяти - п'ятнадцяти хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 636 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |