Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з картоплі з ковбасками?
В рагу основний інгредієнт - картопля, інші овочі не додаються. Але ви можете зробити овочеве асорті - додати цибулю, моркву, кабачки або стручкову квасолю. Помідори - за бажанням, в оригінальному рецепті пропонується сметанна заливка.
Що знадобиться для приготування

Кілограм картоплі
300 грам копчених ковбасок
П'ять - шість яєць
250 грам сметани
200 грам нежирних вершків
Сіль, спеції, перець - за смаком
Свіжа зелень кропу або петрушки (якщо є)

Приготування

Картоплю краще брати невеликий, щоб він швидше приготувався. Покласти в киплячу воду або в пароварку і відварити до готовності. злегка остудити, очистити і нарізати скибочками або брусочками. Яйця відварити круто, теж нарізати (але не так дрібно, як для салату). Ковбаски нарізати кільцями.
В окремому посуді змішати сметану і вершки до однорідної маси. В казанчик або у форму для запікання шарами викласти картоплю, трохи посолити і поперчити, потім шар яєць, знову посолити, поперчити і викласти ковбаски. Влити трохи заливки. Шари повторити декілька разів. Коли всі шари будуть покладені, вилити решту заливку і під кришкою запікати в духовці на середньому вогні. Час приготування - одна година.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, ковбаски

Рекомендовані рецепти:

Запечені яйця з овочами
Житні млинці
Яблучні сирники
Лимонно-горіхові млинці
Samosa - індійські пиріжки
Макарони з шинкою і грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: