Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з картоплі з ковбасками?
В рагу основний інгредієнт - картопля, інші овочі не додаються. Але ви можете зробити овочеве асорті - додати цибулю, моркву, кабачки або стручкову квасолю. Помідори - за бажанням, в оригінальному рецепті пропонується сметанна заливка. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі 300 грам копчених ковбасок П'ять - шість яєць 250 грам сметани 200 грам нежирних вершків Сіль, спеції, перець - за смаком Свіжа зелень кропу або петрушки (якщо є) Приготування Картоплю краще брати невеликий, щоб він швидше приготувався. Покласти в киплячу воду або в пароварку і відварити до готовності. злегка остудити, очистити і нарізати скибочками або брусочками. Яйця відварити круто, теж нарізати (але не так дрібно, як для салату). Ковбаски нарізати кільцями. В окремому посуді змішати сметану і вершки до однорідної маси. В казанчик або у форму для запікання шарами викласти картоплю, трохи посолити і поперчити, потім шар яєць, знову посолити, поперчити і викласти ковбаски. Влити трохи заливки. Шари повторити декілька разів. Коли всі шари будуть покладені, вилити решту заливку і під кришкою запікати в духовці на середньому вогні. Час приготування - одна година. | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |