Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з грибами в горщику?
Ідея цієї страви в тому, що замість кришки вміст горщика накривається картопляним пюре. Смачно, незвично, смачно і просто.
Що знадобиться для приготування (на 4 горщика)
Вісім картоплин
400 грам м'яса
Одна велика морквина
Одна цибулина
400 грам грибів (печериці)
100 мл червоного вина
Молоко для пюре
Рослинне і вершкове масло
Сіль, спеції - все за смаком

Приготування

Картоплю відваріть і розімніть в пюре, додайте вершкове масло, молоко, сіль і перець за смаком.
Гриби наріжте і обсмажте до готовності на рослинному маслі, посоліть і поперчіть. Морквину наріжте кубиками, цибулю дрібно порубаєте. Злегка обсмажте на олії (можна додати вершкове). По часу - хвилин п'ять, овочі не повинні зажариваться, а тільки стати м'якими.
М'ясо наріжте кубиками, додайте до овочів. Обсмажте і хвилин через десять влийте червоне вино. Посоліть, поперчіть, приправте різними спеціями і готуйте помішуючи поки не вино трохи не випарується. Додайте гриби і розкладіть рагу в горщики, заповнюючи менше ніж наполовину. Зверху покладіть картоплю, розрівняйте, змастіть вершковим маслом (розтопити) і запікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів. Відразу ж подавайте.
Просмотров: 460
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, обсмажте

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Кекси з чорницею і брусницею
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Ватрушки "Трояндочки"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: