Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з грибами в горщику?
Ідея цієї страви в тому, що замість кришки вміст горщика накривається картопляним пюре. Смачно, незвично, смачно і просто. Що знадобиться для приготування (на 4 горщика) Вісім картоплин 400 грам м'яса Одна велика морквина Одна цибулина 400 грам грибів (печериці) 100 мл червоного вина Молоко для пюре Рослинне і вершкове масло Сіль, спеції - все за смаком Приготування Картоплю відваріть і розімніть в пюре, додайте вершкове масло, молоко, сіль і перець за смаком. Гриби наріжте і обсмажте до готовності на рослинному маслі, посоліть і поперчіть. Морквину наріжте кубиками, цибулю дрібно порубаєте. Злегка обсмажте на олії (можна додати вершкове). По часу - хвилин п'ять, овочі не повинні зажариваться, а тільки стати м'якими. М'ясо наріжте кубиками, додайте до овочів. Обсмажте і хвилин через десять влийте червоне вино. Посоліть, поперчіть, приправте різними спеціями і готуйте помішуючи поки не вино трохи не випарується. Додайте гриби і розкладіть рагу в горщики, заповнюючи менше ніж наполовину. Зверху покладіть картоплю, розрівняйте, змастіть вершковим маслом (розтопити) і запікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів. Відразу ж подавайте. | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |