Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з гарбуза з овочами?
Коли ще можна побалувати сімейство смачним овочевим рагу, як не восени! Свіжих овочів ще достаток, і можна придумувати різні поєднання. Втім, якщо заморозити овочі, то рагу можна готувати в будь-який час року.
Що знадобиться для приготування

500 грам м'ясного фаршу
Одна велика цибулина
400 грам будь-овочевої суміші (стручкова квасоля, морква, зелений горошок, кольорова капуста тощо)
500 грам гарбуза
Одна велика цибулина
Одна - дві часточки часнику
Половина чайної ложки каррі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Столова ложка томатної пасти або свіжі помідори
Рослинна олія

Приготування

У сковорідці розігріти трохи олії і обсмажити в ньому фарш до зміни кольору. Сильно перемішувати не потрібно, якщо фарш злипнеться грудочками - так буде навіть краще. В кінці обсмажування додайте половину чайної ложки каррі.
Цибулю дрібно покришіть, гарбуз наріжте невеликими шматочками. Обсмажте цибулю, додайте гарбуз і тушкуйте хвилин десять на невеликому вогні. Додайте подрібнений часник, нарізані або протерті помідори (або томатну пасту). Тушкуйте дві - три хвилини і додайте інші овочі і обсмажений фарш. Посоліть, поперчіть, влийте трохи води або бульйону і тушкуйте до готовності овочів.
Просмотров: 688
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, тушкуйте

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Курка з квасолею
Гречка з консервованим тунцем
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Пиріг з грибами і гречкою
Ескалопи з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: