Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з гарбуза з овочами?
Коли ще можна побалувати сімейство смачним овочевим рагу, як не восени! Свіжих овочів ще достаток, і можна придумувати різні поєднання. Втім, якщо заморозити овочі, то рагу можна готувати в будь-який час року. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина 400 грам будь-овочевої суміші (стручкова квасоля, морква, зелений горошок, кольорова капуста тощо) 500 грам гарбуза Одна велика цибулина Одна - дві часточки часнику Половина чайної ложки каррі Сіль і чорний мелений перець за смаком Столова ложка томатної пасти або свіжі помідори Рослинна олія Приготування У сковорідці розігріти трохи олії і обсмажити в ньому фарш до зміни кольору. Сильно перемішувати не потрібно, якщо фарш злипнеться грудочками - так буде навіть краще. В кінці обсмажування додайте половину чайної ложки каррі. Цибулю дрібно покришіть, гарбуз наріжте невеликими шматочками. Обсмажте цибулю, додайте гарбуз і тушкуйте хвилин десять на невеликому вогні. Додайте подрібнений часник, нарізані або протерті помідори (або томатну пасту). Тушкуйте дві - три хвилини і додайте інші овочі і обсмажений фарш. Посоліть, поперчіть, влийте трохи води або бульйону і тушкуйте до готовності овочів. | |
Просмотров: 688 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |