Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рагу з баклажанів з м'ясом?
Якщо ви любите овочеве рагу з гострим смаком - цей рецепт неодмінно сподобається. Баклажани будь-якої страви додають злегка гострий, різкий смак, і чудово поєднуються з іншими овочами.
Що знадобиться для приготування
300 грам свинячих або телячих реберець
Три баклажана
Два середніх м'ясистих помідора
Два червоних болгарських перцю
Половинка стручка гострого перчика
Один цибуля-порей або дві ріпчасті цибулини
Рослинне масло для смаження
Сіль і спеції за смаком
Пучок зелені петрушки (за бажанням)

Приготування

Реберця розрізаємо порційно (уздовж кісточок), обсмажуємо до рум'яної скоринки у невеликій кількості рослинного масла.
Баклажани нарізаємо брусочками. Коли реберця підсмажаться, викладаємо їх до м'яса, накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на маленькому вогні. Час від часу потрібно помішувати, щоб баклажани не пригоріли. Через десять хвилин додаємо нарізаний соломкою болгарський перець, гострий перчик дрібно ріжемо і все додаємо в сковорідку до м'яса і баклажанів.
обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, м'якоть ріжемо шматочками. Викладаємо до м'яса з овочами і продовжуємо тушкувати під кришкою. В кінці приготування додаємо цибулю-порей або ріпчаста цибулю і тушкуємо, поки цибуля не стане м'яким. Вимикаємо вогонь, даємо настоятися готовому рагу хвилин 10 - 15 і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
Просмотров: 525
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Ажурні млинці (рецепт)
Горіхово-яблучний кекс
Салат "Цезар" (рецепт)
Апельсинові квадратики
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: