Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рагу з баклажанів з м'ясом?
Якщо ви любите овочеве рагу з гострим смаком - цей рецепт неодмінно сподобається. Баклажани будь-якої страви додають злегка гострий, різкий смак, і чудово поєднуються з іншими овочами. Що знадобиться для приготування 300 грам свинячих або телячих реберець Три баклажана Два середніх м'ясистих помідора Два червоних болгарських перцю Половинка стручка гострого перчика Один цибуля-порей або дві ріпчасті цибулини Рослинне масло для смаження Сіль і спеції за смаком Пучок зелені петрушки (за бажанням) Приготування Реберця розрізаємо порційно (уздовж кісточок), обсмажуємо до рум'яної скоринки у невеликій кількості рослинного масла. Баклажани нарізаємо брусочками. Коли реберця підсмажаться, викладаємо їх до м'яса, накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на маленькому вогні. Час від часу потрібно помішувати, щоб баклажани не пригоріли. Через десять хвилин додаємо нарізаний соломкою болгарський перець, гострий перчик дрібно ріжемо і все додаємо в сковорідку до м'яса і баклажанів. обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, м'якоть ріжемо шматочками. Викладаємо до м'яса з овочами і продовжуємо тушкувати під кришкою. В кінці приготування додаємо цибулю-порей або ріпчаста цибулю і тушкуємо, поки цибуля не стане м'яким. Вимикаємо вогонь, даємо настоятися готовому рагу хвилин 10 - 15 і посипаємо дрібно нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |