Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати прованські булочки з кмином?
Булочки дуже просто можна перетворити на бутерброди, сандвічі і взяти з собою на роботу для перекусу. А вдома у них можна зробити омлет або ті ж самі гарячі бутерброди - вийде відмінний сніданок.
Що знадобиться для приготування

200 мл теплої води
Три столові ложки цукру
Чайна ложка солі
Столова ложка суміші прованських трав (майоран, базилік, орегано)
300 грам борошна (може трохи більше)
15 грам дріжджів
Три столові ложки оливкової олії
Кмин (кількість за бажанням)

Приготування

У теплій воді розводимо дріжджі, додаємо ложку цукру, сіль і залишаємо на деякий час, щоб дріжджі активувалися. Як тільки з'явилася піна - додаємо решту цукор, розмішуємо, кладемо всі трави (крім кмину), вливаємо олію, додаємо просіяне борошно. Вимішуємо м'яке тісто і ставимо його в тепле місце на годину. Коли підійде - обминаємо і розбираємо на невеликі кульки.
Деко змащуємо олією. Кульки з тіста злегка придавлюємо, надаємо їм форму високих лепешечек. Змащуємо маслом, посипаємо кмином і залишаємо для підйому. Коли піднімуться, відправляємо в духовку з температурою 180 градусів і випікаємо до рум'яного кольору.
Начинку для булочок можна зробити яку завгодно - з овочів, сиру, зелені, шинки.
Просмотров: 676
Категория: Рецепти |
| Теги: коли, кульки

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і бекону
Баклажани з сиром і помідорами
Холодець з курки
Готуємо сирники
Індичка з сухофруктами
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: