Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати простий кекс?
Хочу запропонувати простий рецепт кексу, без наповнювачів, глазурі, просочення. Такі швидкі і нескладні рецепти завжди можна урізноманітнити і адаптувати під наявні в будинку продукти, і звичайно придумати масу варіантів. Можете замінити родзинки будь сухофруктами, додати вишню, шоколад, цукати - справа смаку.
Що знадобиться для приготування
150 грам цукру
125 грам маргарину
Пакетик ванільного цукру
Пакетик розпушувача (10 грам)
150 грам родзинок
125 мл кефіру
Дві з половиною склянки борошна
Приготування

Яйця потрібно збити з цукром і ванільним цукром в пишну однорідну масу. Краще збивати міксером на високій швидкості. Додати м'який маргарин, розмішати і влити кефір кімнатної температури. Поступово додавати просіяне борошно, відразу ж розмішувати не даючи борошні збиратися в грудочки. В кінці, коли борошно вже буде вмешана, додати розпушувач і родзинки. Щоб родзинки не опускався на дно, а рівномірно розподілився по кексу, після того як родзинки буде розпарений і просушений, його потрібно обваляти в борошні.

Готове тісто вилийте в змащену маслом форму і випікайте кекс при температурі 180 градусів півгодини. Якщо форма висока, то зробіть невеликий вогонь і збільшити час випікання до 40 - 45 хвилин.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: родзинки, борошні

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Домашні чебуреки
Яблучний штрудель з-австрийски
Овочевий суп з курячою грудкою
Сирно-овочева паста
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: