Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати про запас салат з капусти з додаванням овочів?
Як правило, практично кожна господиня готує запаси на зиму. Дуже смачно, а головне без зайвих клопотів можна приготувати салат з капусти, додавши до неї різні овочі.
Інгредієнти:

Капуста білокачанна, тільки не ранніх сортів - один кг;
Перець болгарський солодкий - один кг;
Помідори - один кг;
Огірки - один кг;
Морква - один кг.

Для заливки:

Масло рослинне - один стакан;
Оцет 9 процентний - один склянка;
Цукор пісок - 16 чайних ложок;
Сіль - 8 чайних ложок.

Процес приготування:

Необхідно, насамперед, овочі промити. Капусту треба пошинкувати і викласти в каструлю. Туди ж скласти порізані кружальцями огірки, порізані на часточки помідори, нашатковану перець і натерту на крупній тертці моркву. Все добре перемішати.

Окремо приготувати заливку з представлених компонентів і налити в каструлю з капустою та іншими овочами. Всю цю масу треба довести до закипання, потім прокип'ятити дві хвилини. Після цього відразу ж розкласти по банках, які пройшли стерилізацію і закатати, обов'язково укутати. Зберігати можна і в кімнаті.

Приємного апетиту!
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, кг

Рекомендовані рецепти:

Курчата, приготовані у виноградному соку
Торт з мигдальною начинкою
Свинячі реберця в пиві
Суп з ковбасками та овочами
Булочки "Кишеньки"
Шоколадні пряники з начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: