Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати про запас салат з капусти з додаванням овочів?
Як правило, практично кожна господиня готує запаси на зиму. Дуже смачно, а головне без зайвих клопотів можна приготувати салат з капусти, додавши до неї різні овочі. Інгредієнти: Капуста білокачанна, тільки не ранніх сортів - один кг; Перець болгарський солодкий - один кг; Помідори - один кг; Огірки - один кг; Морква - один кг. Для заливки: Масло рослинне - один стакан; Оцет 9 процентний - один склянка; Цукор пісок - 16 чайних ложок; Сіль - 8 чайних ложок. Процес приготування: Необхідно, насамперед, овочі промити. Капусту треба пошинкувати і викласти в каструлю. Туди ж скласти порізані кружальцями огірки, порізані на часточки помідори, нашатковану перець і натерту на крупній тертці моркву. Все добре перемішати. Окремо приготувати заливку з представлених компонентів і налити в каструлю з капустою та іншими овочами. Всю цю масу треба довести до закипання, потім прокип'ятити дві хвилини. Після цього відразу ж розкласти по банках, які пройшли стерилізацію і закатати, обов'язково укутати. Зберігати можна і в кімнаті. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |