Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пряну яблучне печиво?
![]() Що знадобиться для приготування Половина склянки цукру 100 грам м'якого вершкового масла (або маргарину) Два - три великих яблука Півтори склянки + три столові ложки з гіркою борошна Чайна ложка розпушувача Чверть чайної ложки солі Одне яйце Половина чайної ложки кориці На кінчику чайної ложки імбиру і мускатного горіха Приготування Збиваємо цукор і масло (маргарин) в пишну масу. Додаємо яйце, продовжуємо збивати і поступово підсипаємо просіяне борошно, сіль, все прянощі і розпушувач. Вимішуємо однорідне тісто. Яблука чистимо від шкірки, ріжемо невеликими шматочками, додаємо в тісто і ще раз вимішуємо. Даємо тісту постояти хвилин десять. Потім змочуємо руки під холодною водою, відокремлюємо від тесту невеликі шматочки і скачуємо їх кульками. Трохи приплющиваем і викладаємо на застелений пергаментом деко. Між печивом залишаємо відстань - під час випікання вони збільшуються в розмірі. Випікається печиво 15 - 20 хвилин на середньому вогні до легкого підрум'янення. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 545 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |