Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пряну яблучне печиво?
Ароматне, м'яке, просте і дуже смачне печиво. Яблучок додайте побільше, вони зроблять смак випічки ще більш насиченим. За бажанням можна в тісто додати трохи тертого гарбуза або моркви.
Що знадобиться для приготування

Половина склянки цукру
100 грам м'якого вершкового масла (або маргарину)
Два - три великих яблука
Півтори склянки + три столові ложки з гіркою борошна
Чайна ложка розпушувача
Чверть чайної ложки солі
Одне яйце
Половина чайної ложки кориці
На кінчику чайної ложки імбиру і мускатного горіха

Приготування

Збиваємо цукор і масло (маргарин) в пишну масу. Додаємо яйце, продовжуємо збивати і поступово підсипаємо просіяне борошно, сіль, все прянощі і розпушувач. Вимішуємо однорідне тісто.
Яблука чистимо від шкірки, ріжемо невеликими шматочками, додаємо в тісто і ще раз вимішуємо. Даємо тісту постояти хвилин десять.
Потім змочуємо руки під холодною водою, відокремлюємо від тесту невеликі шматочки і скачуємо їх кульками. Трохи приплющиваем і викладаємо на застелений пергаментом деко. Між печивом залишаємо відстань - під час випікання вони збільшуються в розмірі. Випікається печиво 15 - 20 хвилин на середньому вогні до легкого підрум'янення. Приємного апетиту!
Просмотров: 545
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, чайної

Рекомендовані рецепти:

Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Яблучний-вишневий соложеник
Райдужні меренги
Апельсинові мафіни
Меренги з лимонним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: