Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати порціонну запіканку з кабачків і курячої грудки?
Дуже легке для шлунка і корисне блюдо, особливо добре підходить для вечері. В якості соусу підійде йогурт з маринованими огірочками або сметана, кетчуп - кому що подобається.
Що знадобиться для приготування
150 грам курячої грудки (без шкіри і кісток)
300 грам кабачків
50 грам білого батона або булочки
Дві часточки часнику
Пучок свіжої зелені (якщо є)
Одна цибулина
Одне яйце
Півтори столових ложки манної крупи
Столова ложка майонезу або сметани
Сіль, перець, спеції - все за смаком

Приготування

Білий хліб треба розмочити у воді або в молоці і злегка віджати. Кабачок натерти на тертці, покласти в друшляк, щоб зайвий сік потихеньку стікав.
Тим часом курячу грудку прокручуємо через м'ясорубку разом з цибулею, часником, білим хлібом. Кабачки віджимаємо (не сильно) і додаємо до фаршу. Вбиваємо яйце, додаємо майонез або сметану, всі спеції, чорний мелений перець, сіль і дрібно нарізану зелень. Добре вимішуємо і додаємо манку. Перемішуємо фарш, залишаємо його хвилин на 15 - 20 щоб манка розбухла.
Викладаємо фарш в силіконові формочки для мафінів, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо хвилин 40 - 45.
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Імбирне печиво "Як з Икеи"
М'яке гарбузове печиво
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Кекс "Мармурова"
Прісне тісто листкове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: