Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати помідори з рисом і м'ясним фаршем?
Відразу ж готуються і помідори, і гарнір до них. Помідори фаршируються м'ясним фаршем і запікаються на подушці з рису в духовці. Дуже грунтовне і ситне страву можна подавати як повноцінний обід.
Необхідні продукти
500 грам м'ясного фаршу
Дві цибулини
Десять середніх помідор з щільною шкіркою
Три болгарських перцю
Три часточки часнику
Дві столові ложки томатної пасти
Дві склянки рису
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Приготування

У помідорів зрізати верх (там, де плодоніжка), м'якоть обережно вийняти чайною ложечкою. Разом зі зрізаною кришечкою м'якоть нарізати дрібними шматочками. Також дрібно нарізати цибулю і болгарський перець. Часник пропустити через часникодавку.

Розігріти в сковорідці олію, викласти фарш, обсмажити (грудочки розбивати). Покласти цибулю і теж злегка обсмажити. Приправити сіллю і перцем, додати томатну пасту, часник, нарізані шматочки помідорів і перцю. Довести до кипіння, тушкувати десять хвилин.

Остудити фарш і нафарширувати помідори. Якщо фарш залишився, розкласти його на змащеному олією деку, зверху насипати промитий рис, додати півтори - дві чайних ложки солі, на рис викласти помідори і влити чотири склянки води. Накрити деко фольгою і готувати в духовці при температурі 200 градусів близько години.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, фарш

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Японський чізкейк
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Райдужні меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: