Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати помідори з рисом і м'ясним фаршем?
Відразу ж готуються і помідори, і гарнір до них. Помідори фаршируються м'ясним фаршем і запікаються на подушці з рису в духовці. Дуже грунтовне і ситне страву можна подавати як повноцінний обід. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу Дві цибулини Десять середніх помідор з щільною шкіркою Три болгарських перцю Три часточки часнику Дві столові ложки томатної пасти Дві склянки рису Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування У помідорів зрізати верх (там, де плодоніжка), м'якоть обережно вийняти чайною ложечкою. Разом зі зрізаною кришечкою м'якоть нарізати дрібними шматочками. Також дрібно нарізати цибулю і болгарський перець. Часник пропустити через часникодавку. Розігріти в сковорідці олію, викласти фарш, обсмажити (грудочки розбивати). Покласти цибулю і теж злегка обсмажити. Приправити сіллю і перцем, додати томатну пасту, часник, нарізані шматочки помідорів і перцю. Довести до кипіння, тушкувати десять хвилин. Остудити фарш і нафарширувати помідори. Якщо фарш залишився, розкласти його на змащеному олією деку, зверху насипати промитий рис, додати півтори - дві чайних ложки солі, на рис викласти помідори і влити чотири склянки води. Накрити деко фольгою і готувати в духовці при температурі 200 градусів близько години. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |