Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати помідори в сирному клярі?
Рецепт дуже простий, швидкий і простий, але на результаті це ніяк не відбивається. У літній час він буде дуже до речі і як самостійне блюдо, і як закуска до шашликів.
Необхідні продукти
Два яйця
150 грам сиру
Три помідора
Дві столові ложки майонезу або сметани
Дві столові ложки борошна
Сіль і перець за смаком, спеції, приправи
Рослинна олія
Свіжа зелень (за бажанням)
Приготування

Помідори потрібно вибирати стиглі, але тверді, з щільною м'якоттю і товстою шкіркою - тоді вони краще зберігають форму при обсмажуванні.
Готуємо кляр. У мисочці збиваємо яйця, додаємо сіль, всі спеції і приправи, трохи меленого перцю. Кладемо майонез або сметану, борошно. За бажанням можна додати дрібно нарізану зелень. Збиваємо до отримання однорідної маси. Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з яєчною масою. Кляр повинен вийти досить густим, не виливатися, а падати грудочкою з ложки.
Помідори ріжемо кружальцями. У сковорідці розігріваємо масло, потім помідори в кляр, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору.
Масла не повинно бути багато, інакше вийде дуже жирно.
Просмотров: 679
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, кляр

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з м'ятою
Відкриті булочки з персиком
Бутерброди "сонечка"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Яблучний-вишневий соложеник
Запечені яйця з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: