Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати помідори в сирному клярі?
Рецепт дуже простий, швидкий і простий, але на результаті це ніяк не відбивається. У літній час він буде дуже до речі і як самостійне блюдо, і як закуска до шашликів. Необхідні продукти Два яйця 150 грам сиру Три помідора Дві столові ложки майонезу або сметани Дві столові ложки борошна Сіль і перець за смаком, спеції, приправи Рослинна олія Свіжа зелень (за бажанням) Приготування Помідори потрібно вибирати стиглі, але тверді, з щільною м'якоттю і товстою шкіркою - тоді вони краще зберігають форму при обсмажуванні. Готуємо кляр. У мисочці збиваємо яйця, додаємо сіль, всі спеції і приправи, трохи меленого перцю. Кладемо майонез або сметану, борошно. За бажанням можна додати дрібно нарізану зелень. Збиваємо до отримання однорідної маси. Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з яєчною масою. Кляр повинен вийти досить густим, не виливатися, а падати грудочкою з ложки. Помідори ріжемо кружальцями. У сковорідці розігріваємо масло, потім помідори в кляр, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. Масла не повинно бути багато, інакше вийде дуже жирно. | |
Просмотров: 679 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |