Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати польову ботвинью з рибою і раками?
У наших предків існувала приказка: « Яка ботвінья, така і Ксенія». Прислів'я підкреслює важливість цієї страви для оцінки кулінарних талантів господині. . Пропоную вам приготувати розкішний варіант літнього страви.
Нам будуть потрібні наступні продукти:

півкілограма тонко порізаної малосольною сьомги;
20 варених ракових шийок;
5 свіжих дрібних огірочків;
дві великі жмені бурякової гички і щавлю;
три літри хлібного квасу (кислого);
пучок зеленої цибулі;
сіль;
лимон;
цукор;
тертий хрін;
колотий лід;

великий каструльці доводимо до кипіння солону воду. Бурякову гичку і щавель пов'язуємо пучками і на двадцять-тридцять секунд опускаємо в окріп. Обриваємо листя і дрібно рубаємо їх.
Дрібно ріжемо огірочки. Змішуємо огірки, бадилля, щавель і заливаємо суміш квасом. Цибуля дрібно рубаємо і через 5 хвилин кладемо в ботвинью, додаємо за смаком цукор і сіль.

Ракові шийки і сьомгу розкладаємо по тарілках. Заливаємо рибку ботвиньєю, додаємо хрін, часточку лимона і колотий лід.

Вийшло відмінне перше блюдо для парадного обіду.
Просмотров: 363
Категория: Рецепти |
| Теги: рубаємо, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Клубочки ниток
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Фруктові пончики
Бутерброди з сирним салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: