Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати польову ботвинью з рибою і раками?
У наших предків існувала приказка: « Яка ботвінья, така і Ксенія». Прислів'я підкреслює важливість цієї страви для оцінки кулінарних талантів господині. . Пропоную вам приготувати розкішний варіант літнього страви. Нам будуть потрібні наступні продукти: півкілограма тонко порізаної малосольною сьомги; 20 варених ракових шийок; 5 свіжих дрібних огірочків; дві великі жмені бурякової гички і щавлю; три літри хлібного квасу (кислого); пучок зеленої цибулі; сіль; лимон; цукор; тертий хрін; колотий лід; великий каструльці доводимо до кипіння солону воду. Бурякову гичку і щавель пов'язуємо пучками і на двадцять-тридцять секунд опускаємо в окріп. Обриваємо листя і дрібно рубаємо їх. Дрібно ріжемо огірочки. Змішуємо огірки, бадилля, щавель і заливаємо суміш квасом. Цибуля дрібно рубаємо і через 5 хвилин кладемо в ботвинью, додаємо за смаком цукор і сіль. Ракові шийки і сьомгу розкладаємо по тарілках. Заливаємо рибку ботвиньєю, додаємо хрін, часточку лимона і колотий лід. Вийшло відмінне перше блюдо для парадного обіду. | |
Просмотров: 556 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |