Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати плов з квашеною капустою?
Цей рецепт - одна з варіацій на тему «бігос», блюдо з категорії «просто і економно». Готувати його можна з курячими стегенцями або зі свининою з додаванням ковбаси або копченостей.
Необхідні продукти
Один стегенце
Квашена капуста
Сухий рис
Одна - дві морквини
Варена або копчена ковбаса, сосиски, шинка
Рослинна олія
Сіль і перець, приправи для курки
Приготування

Рис і квашена капуста беруться в пропорції один до одного - скільки взяли капусти, стільки ж і сухого рису.
Стегенце розділити на невеликі шматочки, обсмажити на рослинному маслі. Посипати перцем, приправами, посолити. Додати в сковороду нарізану півкільцями цибулю, спасерувати і покласти натерту моркву. Коли овочі будуть майже готові, покласти квашену капусту, накрити кришкою, зробити невеликий вогонь і тушкувати хвилин п'ять.

Добре промиваємо рис, додаємо до капусти. Заливаємо окропом щоб тільки прикрити вміст сковорідки і готуємо під кришкою на слабкому вогні. Через 15 хвилин додаємо ковбасу або копченості і залишаємо ще на 15 хвилин. Вимикаємо вогонь, залишаємо під кришкою і даємо дійти до готовності. Хвилин через десять можна розкладати плов по тарілках. Приємного апетиту!
Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, покласти

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з м'ясом і овочами
Солодкі профітролі
Гречані млинці з пшеничною мукою
Горіхові трубочки
Печінковий салат з буряком
Домашній хліб з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: