Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати плов з квашеною капустою?
Цей рецепт - одна з варіацій на тему «бігос», блюдо з категорії «просто і економно». Готувати його можна з курячими стегенцями або зі свининою з додаванням ковбаси або копченостей. Необхідні продукти Один стегенце Квашена капуста Сухий рис Одна - дві морквини Варена або копчена ковбаса, сосиски, шинка Рослинна олія Сіль і перець, приправи для курки Приготування Рис і квашена капуста беруться в пропорції один до одного - скільки взяли капусти, стільки ж і сухого рису. Стегенце розділити на невеликі шматочки, обсмажити на рослинному маслі. Посипати перцем, приправами, посолити. Додати в сковороду нарізану півкільцями цибулю, спасерувати і покласти натерту моркву. Коли овочі будуть майже готові, покласти квашену капусту, накрити кришкою, зробити невеликий вогонь і тушкувати хвилин п'ять. Добре промиваємо рис, додаємо до капусти. Заливаємо окропом щоб тільки прикрити вміст сковорідки і готуємо під кришкою на слабкому вогні. Через 15 хвилин додаємо ковбасу або копченості і залишаємо ще на 15 хвилин. Вимикаємо вогонь, залишаємо під кришкою і даємо дійти до готовності. Хвилин через десять можна розкладати плов по тарілках. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 575 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |