Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати плов з куркою?
За бажанням в плов з куркою можна додати ще й сухофрукти - родзинки або курагу. Для тих же, хто віддає перевагу плов у класичному виконанні можна рекомендувати дотримуватися рецепту.
Що знадобиться для приготування
Дві цибулини
Дві великі морквини
М'ясо з однією невеликою курки
Півтори склянки сухого рису
Часник
Сіль і перець за смаком
Зіра
Рослинна олія
Приготування

З курки зрізаємо м'ясо, нарізаємо його невеликими шматочками. Натираємо моркву на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Виливаємо на сковорідку півтори столових ложки рослинної олії, на середньому вогні обсмажуємо цибулю і часник, потім кладемо моркву. Постійно помішуйте овочі щоб вони не пригоріли, інакше готовий плов вийде коричневого кольору і буде злегка гірчити.
Додайте м'ясо на сковорідку, обсмажте до золотистої скоринки. Потім покладіть промитий рис, посоліть і приправте спеціями. Перемішайте, влийте три склянки окропу і ще раз перемішайте. Як закипить - зробіть вогонь менше, накрийте кришкою і готуйте близько півгодини. Плов буде готовий коли рідина повністю не вбереться і рис не стане м'яким.
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: Плов, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Яєчня"
Пиріг з грибами і гречкою
Сирні конвертики
Катаеф з яблуками
Омлет із салатом
Салат з кальмарів з сиром і виноградом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: