Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати плов з куркою?
За бажанням в плов з куркою можна додати ще й сухофрукти - родзинки або курагу. Для тих же, хто віддає перевагу плов у класичному виконанні можна рекомендувати дотримуватися рецепту. Що знадобиться для приготування Дві цибулини Дві великі морквини М'ясо з однією невеликою курки Півтори склянки сухого рису Часник Сіль і перець за смаком Зіра Рослинна олія Приготування З курки зрізаємо м'ясо, нарізаємо його невеликими шматочками. Натираємо моркву на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Виливаємо на сковорідку півтори столових ложки рослинної олії, на середньому вогні обсмажуємо цибулю і часник, потім кладемо моркву. Постійно помішуйте овочі щоб вони не пригоріли, інакше готовий плов вийде коричневого кольору і буде злегка гірчити. Додайте м'ясо на сковорідку, обсмажте до золотистої скоринки. Потім покладіть промитий рис, посоліть і приправте спеціями. Перемішайте, влийте три склянки окропу і ще раз перемішайте. Як закипить - зробіть вогонь менше, накрийте кришкою і готуйте близько півгодини. Плов буде готовий коли рідина повністю не вбереться і рис не стане м'яким. | |
Просмотров: 574 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |