Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пісочний пиріг з рибою?
![]() Що знадобиться для приготування 150 грам маргарину Баночка консервованої риби в олії Приблизно дві склянки борошна (або трохи більше) Чверть чайної ложки соди Чорний мелений перець і сіль за смаком Пучок зеленої цибулі або іншої зелені (кріп, петрушка) Приготування Якщо хочете щоб пиріг вийшов розсипчастим, то масло з банки або сік (якщо риба у власному соку) не додавайте, а зробіть тісто більш солоним. Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника - він знадобиться м'яким, кімнатної температури. Просіяти на стіл борошно, прямо в неї наріжте маргарин і порубаєте ножем. Потім розітріть руками до стану крихти. Додайте сіль і соду. Дістаньте рибу з банки і розімніть вилковою. Дрібно наріжте цибулю і зелень. На деко насипте приблизно дві третини тіста, рівномірно розкладіть рибу, поперчіть, можна посипати спеціями. Присипте цибулею. Зверху викладіть тісто. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріг до підрум'янення (за часом хвилин 20). | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |