Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісочний пиріг з рибою?
Насипні пісочні пироги виходять дуже вдалими і смачними не тільки з солодкою начинкою. Спробуйте приготувати пиріг з консервованою рибою - побачите, вийде дуже смачно!
Що знадобиться для приготування

150 грам маргарину
Баночка консервованої риби в олії
Приблизно дві склянки борошна (або трохи більше)
Чверть чайної ложки соди
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Пучок зеленої цибулі або іншої зелені (кріп, петрушка)

Приготування

Якщо хочете щоб пиріг вийшов розсипчастим, то масло з банки або сік (якщо риба у власному соку) не додавайте, а зробіть тісто більш солоним.
Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника - він знадобиться м'яким, кімнатної температури. Просіяти на стіл борошно, прямо в неї наріжте маргарин і порубаєте ножем. Потім розітріть руками до стану крихти. Додайте сіль і соду.
Дістаньте рибу з банки і розімніть вилковою. Дрібно наріжте цибулю і зелень.
На деко насипте приблизно дві третини тіста, рівномірно розкладіть рибу, поперчіть, можна посипати спеціями. Присипте цибулею. Зверху викладіть тісто. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріг до підрум'янення (за часом хвилин 20).
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Прісне тісто листкове
Гуляш з індички з овочами
Риба, запечена з оливками
Французький картопляний пиріг
Яблука, фаршировані салатом
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: