Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пісочне печиво з горіхами і сухофруктами?
Пісочне печиво може бути самим різним - розсипчастим і крихким, щільною і сухою, з різними добавками. Все залежить від вашого бажання і фантазії. Один з найбільш незвичайних рецептів пісочного печива - з сухофруктами. Але якщо не захочеться возитися, то можна зробити звичайне - просто вирізати формочками з тіста фігурки. Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна 200 грам вершкового масла або маргарину Два яйця ¾ склянки цукру 200 грам будь-якого джему або повидла 150 грам будь-яких сухофруктів (ізюм, курага, чорнослив) 150 грам ядер волоського горіха Приготування Масло кімнатної температури наріжте маленькими кубиками в просіяне на стіл борошно і порубаєте ножем разом з борошном. Потім додайте 100 г цукру, розітріть руками в крихту. Відокремте жовтки від білків і додайте жовтки в масляну крихту. Замісіть тісто. Скачайте його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник хвилин на сорок. Потім охолоджене тісто розкачайте в тонкий пласт перекладіть на деко, змастіть поверхню повидлом або джемом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте до напівготовності (хвилин 5 - 7). Горіхи порубаєте ножем. Сухофрукти наріжте шматочками. Збийте білки з цукром, що залишився. Дістаньте печиво, змастіть збитими білками, викладіть на них горіхи і сухофрукти і випікайте до готовності (при 200 градусах приблизно 10 хвилин). Готовому печінкою дайте охолонути, наріжте шматочками і подавайте до чаю. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |