Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісочне печиво з горіхами і сухофруктами?
Пісочне печиво може бути самим різним - розсипчастим і крихким, щільною і сухою, з різними добавками. Все залежить від вашого бажання і фантазії. Один з найбільш незвичайних рецептів пісочного печива - з сухофруктами. Але якщо не захочеться возитися, то можна зробити звичайне - просто вирізати формочками з тіста фігурки.
Що знадобиться для приготування
Дві склянки борошна
200 грам вершкового масла або маргарину
Два яйця
¾ склянки цукру
200 грам будь-якого джему або повидла
150 грам будь-яких сухофруктів (ізюм, курага, чорнослив)
150 грам ядер волоського горіха
Приготування

Масло кімнатної температури наріжте маленькими кубиками в просіяне на стіл борошно і порубаєте ножем разом з борошном. Потім додайте 100 г цукру, розітріть руками в крихту. Відокремте жовтки від білків і додайте жовтки в масляну крихту. Замісіть тісто. Скачайте його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник хвилин на сорок.

Потім охолоджене тісто розкачайте в тонкий пласт перекладіть на деко, змастіть поверхню повидлом або джемом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте до напівготовності (хвилин 5 - 7).

Горіхи порубаєте ножем. Сухофрукти наріжте шматочками. Збийте білки з цукром, що залишився. Дістаньте печиво, змастіть збитими білками, викладіть на них горіхи і сухофрукти і випікайте до готовності (при 200 градусах приблизно 10 хвилин). Готовому печінкою дайте охолонути, наріжте шматочками і подавайте до чаю.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, печиво

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Розсипчастий пиріг з курагою
Райдужні меренги
Шоколадна баба (рецепт)
Ватрушка "Ласун"
Котлети з підливою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: