Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісну страву із стручкової квасолі?
Нам знадобиться заморожена стручкова квасоля і свіжі або заморожені печериці. З цих основних інгредієнтів ми приготуємо смачну страву, яка підійде і для віруючих, і для вегетаріанців.
Необхідні продукти
400 грам замороженої стручкової квасолі
200 грам грибів
Дві-три зубчики часнику
Одна велика цибулина
Столова ложка рослинного масла
Базилік, зелень кропу, чорний мелений перець
Сіль за смаком

Приготування

Гриби миємо під проточною водою, чистимо і ріжемо скибочками. Цибулю дрібно рубаємо. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю з грибами. Коли гриби будуть готові, сковорідку знімаємо з вогню.
Заморожену квасолю (розморожувати не треба) кладемо в киплячу підсолену воду, відварюємо п'ять хвилин. Зливаємо воду, квасоля відкидаємо на друшляк. Викладаємо в сковороду до грибів з цибулею, додаємо сіль і перець, ставимо на вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин п'ять - сім. Вогонь вимикаємо, приправляємо квасоля спеціями, додаємо пропущений через прес часник. Накриваємо кришкою і даємо настоятися.
Для тих, хто пост не дотримується, можна додати тертий або нарізаний дрібними шматочками сир.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: вогонь, квасоля

Рекомендовані рецепти:

Грибний "біфштекс"
Пиріг з гарбузом і ківі
Лимонне задоволення
Горіхово-шоколадне печиво
Пудинг з персиків
Пісні рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: