Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пісну страву із стручкової квасолі?
Нам знадобиться заморожена стручкова квасоля і свіжі або заморожені печериці. З цих основних інгредієнтів ми приготуємо смачну страву, яка підійде і для віруючих, і для вегетаріанців. Необхідні продукти 400 грам замороженої стручкової квасолі 200 грам грибів Дві-три зубчики часнику Одна велика цибулина Столова ложка рослинного масла Базилік, зелень кропу, чорний мелений перець Сіль за смаком Приготування Гриби миємо під проточною водою, чистимо і ріжемо скибочками. Цибулю дрібно рубаємо. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю з грибами. Коли гриби будуть готові, сковорідку знімаємо з вогню. Заморожену квасолю (розморожувати не треба) кладемо в киплячу підсолену воду, відварюємо п'ять хвилин. Зливаємо воду, квасоля відкидаємо на друшляк. Викладаємо в сковороду до грибів з цибулею, додаємо сіль і перець, ставимо на вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин п'ять - сім. Вогонь вимикаємо, приправляємо квасоля спеціями, додаємо пропущений через прес часник. Накриваємо кришкою і даємо настоятися. Для тих, хто пост не дотримується, можна додати тертий або нарізаний дрібними шматочками сир. | |
Просмотров: 615 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |