Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісну страву із стручкової квасолі?
Нам знадобиться заморожена стручкова квасоля і свіжі або заморожені печериці. З цих основних інгредієнтів ми приготуємо смачну страву, яка підійде і для віруючих, і для вегетаріанців.
Необхідні продукти
400 грам замороженої стручкової квасолі
200 грам грибів
Дві-три зубчики часнику
Одна велика цибулина
Столова ложка рослинного масла
Базилік, зелень кропу, чорний мелений перець
Сіль за смаком

Приготування

Гриби миємо під проточною водою, чистимо і ріжемо скибочками. Цибулю дрібно рубаємо. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю з грибами. Коли гриби будуть готові, сковорідку знімаємо з вогню.
Заморожену квасолю (розморожувати не треба) кладемо в киплячу підсолену воду, відварюємо п'ять хвилин. Зливаємо воду, квасоля відкидаємо на друшляк. Викладаємо в сковороду до грибів з цибулею, додаємо сіль і перець, ставимо на вогонь і тушкуємо під кришкою хвилин п'ять - сім. Вогонь вимикаємо, приправляємо квасоля спеціями, додаємо пропущений через прес часник. Накриваємо кришкою і даємо настоятися.
Для тих, хто пост не дотримується, можна додати тертий або нарізаний дрібними шматочками сир.
Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: вогонь, квасоля

Рекомендовані рецепти:

Печиво з волоськими горішками
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
«Рафаелло» з плавлених сирків
Шоколадно-апельсинові цукерки
Сирно-овочева паста
Суп-пюре з петрушки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: