Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пісний салат з квасолею?
Думаю, салат стане в нагоді не тільки тим, хто тримає піст, але і вегетаріанцям. При невеликих витратах виходить він досить ситним, корисним і смачним. Необхідні продукти Баночка білої квасолі в томаті Три маринованих огірочка Мариновані гриби Цибулю Морквина Часник Пучок свіжої зелені Рослинна олія Приготування Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці. У сковорідці розігріти олію, викласти цибулю, спасерувати до прозорого кольору. Покласти моркву, сильно засмажувати її не потрібно, досить буде обсмажити до м'якості,. Зняти з вогню і остудити. Огірки нарізати дрібними кубиками. Гриби якщо дрібні – залишити цілими, великі нарізати шматочками. Змішати гриби з підсмаженими овочами, додати огірки і квасолю разом з соусом. Часник пропустити через прес, дрібно нарізати зелень і додати в салат. Заправити можна рослинною олією чи пісним майонезом. Такий же салат можна готувати і на швидку руку, в більш простому варіанті, коли додаються або гриби або огірочки. Теж виходить смачно. | |
Просмотров: 991 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |