Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пісний салат з квасолею?
Думаю, салат стане в нагоді не тільки тим, хто тримає піст, але і вегетаріанцям. При невеликих витратах виходить він досить ситним, корисним і смачним.
Необхідні продукти

Баночка білої квасолі в томаті
Три маринованих огірочка
Мариновані гриби
Цибулю
Морквина
Часник
Пучок свіжої зелені
Рослинна олія

Приготування

Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці. У сковорідці розігріти олію, викласти цибулю, спасерувати до прозорого кольору. Покласти моркву, сильно засмажувати її не потрібно, досить буде обсмажити до м'якості,. Зняти з вогню і остудити.
Огірки нарізати дрібними кубиками. Гриби якщо дрібні – залишити цілими, великі нарізати шматочками. Змішати гриби з підсмаженими овочами, додати огірки і квасолю разом з соусом. Часник пропустити через прес, дрібно нарізати зелень і додати в салат. Заправити можна рослинною олією чи пісним майонезом.
Такий же салат можна готувати і на швидку руку, в більш простому варіанті, коли додаються або гриби або огірочки. Теж виходить смачно.
Просмотров: 804
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, гриби

Рекомендовані рецепти:

Полунично-фруктовий салат
Італійські медові пончики
Гречка з консервованим тунцем
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Торт пісочно-чорносливове
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: